Legendarna Navigacija Prestigio – GeoVision 5500

Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 – Nastavljamo serijal  ” Legendarne GPS Navigacije”  koji smo pripremili za sve posetioce portala Navigacija. I opet našu vremensku mašinu vraćamo koju godinu u nazad i pričamo o modelu  Prestigio Navigacija – GeoVision 5500. Ova zaista popularna GPS Navigacija je još uvek prisutna u mnogim automobilima i još uvek je tražen je model zahvaljujući pristojnoj ceni i korektnim kvalitetom hardvera i softvera koji se instalira naknadno posle procedure otključavanja navigacije. Priču o Legendarnim GPS Navigacijama nastavljamo sa jednim od najprodavanijih i najboljih modela Prestigio Navigacija. To je  Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 .Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 je uspešno otključana i reprogramirana sa najnovijom verzijom iGo Primo 1.2 navigacionog softvera i u ovaj model mio navigacije su uspešno ubačene najnovije mape kompletne Evrope – Navteq 2011.q2 i TopMap 2011.07.

Navigacija Prestigio GeoVision 5500
Prestigio GeoVision 5500

Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 – Recenzija

Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 je predstavnik novije generacije GPS navigacija od kojih je najbolji model upravo Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 i o kojoj će ovde i biti reči. Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 je GPS Navigacija sa 5″ ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije od 800×480 piksela, sa najnovijom revizijom iGO softvera i unapređenim korisničkim  interfejsom. Pokazalo se da Prestigio Navigacije imaju perfektan odnos cene i kvaliteta i da mogu da se sa svojim kvalitetom i pouzdanpošću porede sa mnogo poznatijim brendovima i skupljim modelima GPS Navigacija. To nama nije iznenađenje jer Prestigio Navigacije  koriste provereno dobar GPS čip sistem, vrhunske procesore i fenomenalan softver, a iz nove linije modela u novu liniju modela navigacija imamo i brojna  strukturna poboljšanja.

Dizajn Prestigio Navigacija – GeoVision 5500  se razlikuje od prethodnih modela ovog renomiranog proizvođača. Linije su poprilično oštrije, a ćoškovi blago zaobljeni. Mada je kućište navigacije od plastike, deluje daleko kvalitetnije i izdržljivije. Prestigio se u proizvodnji i projektovanju Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 odlučio za jedan pomalo minimalistički pristup. Tako da osim oznake Prestigio, statusne LED diode i ugrađenog mikrofona, ne postoji ništa više . Sa gornje strane Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 se nalazi Power taster, a sa bočne USB 2.0 port, 3.5mm audio konektor za slušalice i po nama dosta nekvalitetan slot za memorijske MicroSD kartice. Originalno pakovanje sadrži najobičniji USB kabl sumnjive izrade, auto punjač (koristi takođe USB interfejs), vrlo funkcionalno postolje koje se fiksira na vetrobransko staklo i solidna futrola za nošenje navigacije, što se ne dobija baš toliko često kod poznatijih i bogatijh proizvođača GPS Navigacija. Pohvala je prisustvo i stylus olovčice koja dosta olakšava korišćenje Prestigio Navigacija – GeoVision 5500.

Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 ima instaliranu kombinaciju Windows CE 6.0 operativnog sistema i iGO Primo softvera za navigaciju, što se pokazalo kao odlična i dobro proverena dobitna kombinacija. Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 koristi isti procesor kao kod modela sa manjim displejem, procesorkod Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 bez problema izlazi na kraj sa dijagonalom 5″ i poprilično zahtevnom rezolucijom ekrana od 800×480 piksela. Novina Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 je osnovni ekran, pa se sa njega direktno pristupa svim funkcijama navigacije, uključujući igre, multimedija(filmovi i MP3 muzika) i gledanje slika i eBook pdf fajlova, Bluetooth funkcijama, FM transmiter opcijama i naravno GPS-u (nama je bilo posebno interesantno postojanje posebnog ekrana sa informacijama o satelitskom prijemu). Same GPS navigacija, iGO Primo se pokazao sjajno i po pitanju brzine povezivanja sa satelitima i po brzini računanja i rekalkulacije rute. U više navrata smo hvalili i opisivali iGO Primo, tako da ćemo to sada preskočiti.

Navigacija Prestigio GeoVision 5500 – Zaključak

Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 poseduje sa integrisan Bluetooth adapter i FM transmite. Lako se povezuje sa mobilnim telefonom i zvučnim sistemom kola. Sa ovim poboljšanjima dobijate handsfree uređaj u kompletu sa GPS navigacijom. Kao jedan od najnaprednijih modela Prestigio Navigacija, GeoVision 5500, ima odličan odnos kvalitet cena u odnosu na to šta se sve dobija kao osnovna oprema. Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 na osnovu svega navedenog dobija našu toplu preporuku. Naravno uz sve ove vrhunske osobine i Prestigio Navigacija – GeoVision 5500 se može otključati, reprogramirati i obnoviti sa najnovijm mapama Srbije, kompletne Evrope, Skandinavije i Rusije.

Prestigio Navigacija – GeoVision 5500

5 KOMENTARA

    • Vaša navigacija se može otključati i reprogramirati sa najnovijim iGO navigacionim softverom i najnovijim GPS Mapama. Ukoliko želite instalaciju najnovijeg iGO navigacionog softvera sa najnovijim GPS Mapama (novembar 2012) kontaktirajte nas. Kontakt podaci se nalaze na stzranici O Nama.

  1. Interesuje me da li mozete da mi nabavite samo upustvo za auto navigaciju Prestigio GEOVIZION 5500TMCHD s postovanjem Goran

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.