Prestigio Navigacija – Geovision 4700BTFM

Prestigio Navigacija Geovision 4700 je GPS Navigacija poslednje generacije Prestigio Navigacija. Ekran od 4.3″, ugrađen Bluetooth i FM transmiter integrisani modul čine ovaj model odličnom navigacijom i pravim izborom za korišćenje i upotrebu na ovim prostorima. Prestigio Navigacija Geovision 4700 ima Navitel navigacioni softver,a ima i odličnu podršku za  audio, video formate, gledanje slika i tekstualnih fajlova.

Prestigio Navigacija Geovision 4700BTFM – Recenzija

Modeli Prestigio Navigacija su nam odlično poznati iz ranijeg perioda. Prestigio se u svakoj novoj generaciji GPS Navigacija trudi da napravi jedan korak ispred konkurencije kada su u pitanju funkcije,  mogućnosti i performanse uređaja. Prestigio Navigacija Geovision 4700 BTFM  kao navigacioni softver ima Navitel GPS navigacioni softver, umesto iGO rešenja na koji smo svi navikli da idu uz skoro sve modele Prestigio Navigacija. Karakteristike i performanse, kao i oprema koju dobijate uz ovaj model  je nešto što je uglavnom već viđeno u prethodnim modelima Prestigio Navigacija. Prestigio Navigacija Geovision 4700 BTFM je moderna GPS Navigacija koja ujedinjuje navigacione i  multimedijalne funkcije. Ovakvo kombinovanje i unapređivanje GPS Navigacija u jedan multimedujalno-navigacioni blok postaje standard koga se pridržavaju svi vodeći proizvođači najnovijih modela GPS navigacija. Svakako nam je bilo zanimljivo testirati model Prestigio Navigacija Geovision 4700 BTFM koji ima drugu varijantu navigacionog softvera sem iGo softvera koji je postao osnovni navigacioni softver ovog brenda na Srpskom tržištu.

Prestigio Navigacija Geovision 4700
Prestigio Geovision 4700

Prestigio Navigacija Geovision 4700 je ispunjena modernim i stilizovanim dizajnom. Crna glossy plastika sa srebrnim metalik okvirom i zaobljeni ćoškovi su karakteristike ovog solidnog kućišta. Prestigio Navigacija Geovision 4700 ima dosta atraktivan i prepoznatljiv dizajn.Mada sa ekranom od 4,3 inča  Prestigio Navigacija Geovision 4700 ima apsolutno iste spoljnje dimenzija kao i  5 inčni model jedino joj je ram ekrana nešto širi. Originalno pakovanje je već standardno i obuhvata uputstvo za rukovanje,  CD sa drajverima, auto punjač i USB kabl, kao i kvalitetan držač navigacije. Držač se sastoji se od vakumske osnove koja se fiksira za vetrobransko staklo i odlično konstruisanog stalka iz tri dela sa dva zgloba koga je moguće vrlo lako instalirati i naći mu pravi položaj.

Donja strana Prestigio Navigacija Geovision 4700 je rezervisana za mini USB, koji pored konektovanja sa PC računarom služi i za punjenje za Litijum jonske baterije solidnog  kapaciteta od 950mAh. Na desnom boku je MicroSD slot , 3.5mm konektor stereo banane (audio konektor za slušalice) i jedva primetni i uvučeni Reset taster.Na prednjoj strani Prestigio Navigacija Geovision 4700 pored kvalitetnog ekrana osetljivog na dodir je i statusna LED dioda. Ugrađeni Bluetooth je solidnog kvaliteta i dosta brzo i precizno je pronalazio tražene uređaje. FM Transmiter koji je takođe ugrađen u ovaj model Prestigio Navigacija Geovision 4700BTFM u kombinaciji sa Bluetooth uređajem i audio sistemom je odličan Handsfree i zaista vam neće trebati bolji. Muziku naravno, kada ne koristite navigacioni softver  možete slušati i preko vaših zvučnika u automobilu. Isti slučaj je i sa puštanjem video zapisa, filmova i gledanjem slika i tekstualnih fajlova.

Prestigio Navigacija Geovision 4700BTFM – Zaključak

Na ovom novom modelu Prestigio Navigacija Geovision 4700BTFM Navitel 5.0 navigacioni softver,  koji izgledom i radom jako podseća na iGo 8.3 softver, dobro se snašao i lepo “legao” na 4.3 inčnom ekranu osetljivom na dodir. Kao i iGO navigacioni softver i Navitel podržava i 2D i 3D prikaz grafike, pretragu objekata i adresa (POI tačke), brzinska ograničenja i poseduje  solidnu podršku za brzinske kamere( u pojedinim zemljama su zabranjene). Možda GPS mapa Srbije koju Navitel navigacioni softver koristi nije sa toliko detalja i informacija koju imaju Contrast mape Srbije ali će ovaj model Prestigio Navigacija Geovision 4700BTFM svakako zauzeti zasluženo mesto na tržištu Srbije i u srcima svojih korisnika.

 Prestigio Navigacija Geovsion 4700BTFM

2 KOMENTARA

  1. […] GPS Navigacije smo i u ranijim tekstovima predstavljali na portalu Navigacija. Kao i svi predstavnici serije RoadScout kao fabrički […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.