Legendarna Prestigio Navigacija – GeoVision 5120

Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 – Nastavljamo serijal  ” Legendarne GPS Navigacije”  koji smo pripremili za sve posetioce portala Navigacija.Ovoga puta pričamo o modelu  Prestigio Navigacija – GeoVision 5120. Ova zaista popularna GPS Navigacija je još uvek prisutna u mnogim automobilima i još uvek je tražen je model zahvaljujući pristojnoj ceni i korektnim kvalitetom hardvera i softvera koji se instalira naknadno posle procedure otključavanja ovih navigacija. Priču o Legendarnim GPS Navigacijama nastavljamo sa jednim od najprodavanijih i najboljih modela Prestigio Navigacija. To je  Prestigio Navigacija – GeoVision 5120Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 je uspešno otključana i reprogramirana sa najnovijom verzijom iGo Primo 2.2 GPS navigacionog softvera i u ovaj model Prestigio Navigacija su uspešno ubačene najnovije GPS mape kompletne Evrope – Navteq 2012.q1 i TopMap 2011.07.

Prestigio Navigacija - Prestigio GeoVision 5120
Prestigio GeoVision 5120

Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 – Recenzija

Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 ima ekran od 5″, mogućnost reprodukcije filmova, muzike i slika. Navigacja se obavlja iGO navigacionim softverima  i Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 je zaista kvalitetana GPS Navigacija koju slobodno možemo staviti u rang  sa poznatijim proizvođačima kao što su Garmin, Mio, Becker.
Modeli Prestigio Navigacija već odavno nisu novina na srpskom tržištu, a u nekim člancima Portala Navigacija  smo već i detaljno opisali neke od modela Prestigio Navigacija. Do sada su se  svi modareli Prestigio Navigacija  sasvim dobro pokazali, a Prestigio je izgeda pronašao dobitnu kombinascju za kvalitet svojih modela GPS Navigacija. Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 ima odlične tehničke spsecifikacije. Navigacioni softver je poznati iGO amigo, a ažuriranje i update GPS  mapa je besplatno prvih godinu dana počev od kupovine navigacije, koliko i traje garancija na uređaj, tako da jednostavno Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 je pravi izbor.Osim osnovnih navigacionih funkcija GPS Navigacija, Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 ima sasvim korektnu podršku za multimedijalne sadržaje (muzika, video zapisi, slike i tekstualna dokumenta), što je već standard kod svih modela GPS Navigacija.

Prestigio je uspeo da peto inčni  model Prestigio Navigacija – GeoVision 5120  upakuje u vrlo kompaktno kućište koje ima skoro iste dimenzije kao i nešto manji 4.7 inčni model Prestigio Navigacija, ali je ovo kućište dosta tanje, samo 13mm. Dizajn Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 je vrlo jednostavan, osim logoa Prestigio i statusne LED diode napred i ne vidi se puno na prvi pogled. Opet naši komplimenti Prestigiu jer je i u ovom modelu Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 našao  mesta za stylus olovčicu, koja se pokazala kao vrlo praktična u svakodnevnom korišćenju GPS Navigacija. Originalno pakovanje je malo siromašnije i dobijate samo auto punjač i jednostavan nosač navigacije koje se vakumom fiksira na vetrobransko staklo automobila. Podešavanje ovog postolja je krajnje jednostavno i prosto.

Gornja strane Prestigio Navigacija – GeoVision 5120  je rezervisana za  Power taster,bočno je postavljen 3.5mm konektor za slušalice (izuzetno elegantno i praktično rešenje ukoliko ukoliko neko spava u automobili, a vozač ga ne želi ometati) i MiniUSB konektor koji služi za povezivanje sa računarom i punjenje baterije. Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 ima i  slot za MicroSD kartice (podržane su MicroSD memorijske kartice do 8GB), a Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 ima i 2GB integrisane interne memorije.

Prestigio Navigacija – GeoVision 5120   – Zaključak

Mada im primarna  funkcija nije uživanje u gledanju filmova i slušanju muzike, uopšte nije loše imati ovaj model Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 sa ovim dodatnim opcijama. Ove dodatne opcije rade u realnom vremenu zajedno sa softverom za navigaciju.  Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 se odlično ponaša na otvorenom putu , a veliki ekran osetljiv na dodir nam svima odgovara. Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 nema Bluetooth, ali je to Prestigio ispravio naslednikom ovog modela Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 BT .

Slobodno možemo reći da se sa ovim modelom Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 Prestigio uvrstio i učvrstio među najkvalitenije brendove i proizvođače GPS Navigacija.

Prestigio Navigacija – GeoVision 5120 – Tehnička Specifikacija

  • Procesor: 533MHz
  • GPS Chipset: Centrality Atlas IV, 64 Channel
  • Memorija: 128MB (SDRAM), 2GB (ROM), slot za MicroSD memorijske kartice
  • Ekran: 5″ Touchscreen TFT, rezolucije 480×272 piksela
  • Baterija: 1200mAh Lithium (2.5h autonomije)
  • Konektori: USB
  • Dimenzija: 135x86x13mm
  • Težina: 196g

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.