Radar detektor Cobra iRadar predstavlja magičan spoj moćnih i prilagodljivih Android i iPhone smartfonova  sa radar detektorom koji se montira na vetrobransko staklo automobila. Radar detektor iRadar je moćan i uglađen uređaj sa ogromnim mogućnostima samog sistema detekcije radara.

iCobra može detektovati najnovije radare i laserske radarske pištolje u  krugu od 360°. Uz ovaj uređaj vaš automobil je u potpunosti pokriven sa svih strana.

Posebna prednost ovog uređaja je mogućnost detektovanja brzinskih kamera korišćenjem najsavremenijeg sistema radar detekcije koji je dostupan na svetskom tržištu.

Radar detektor Cobra iRadar je kompletno funkcionalan sistem detekcije i može raditi samostalno ili u kombinaciji sa besplatnim aplikacijama za Android i iPhone smartfonove.

Ukoliko ga koristite kao samostalan uređaj, bez dodatnih aplikacija, iRadar će vas o prisutnosti bilo kog radarskog sistema  u blizini vaše trenutne obavestiti putem jakog zvučnog signala.

Moćan i robustan zvučnik koji koristi radar detektor iCobra će se pobrinuti da u svakom trenutku, pa čak i u zaglušujućoj saobraćajnoj buci, čujete zvučna upozorenja o radarima ispred i oko vas.

Besplatan radar detektor – iRadar aplikacije za Android i iPhone

Radar detektor iCobra
Mod Mape iCobra

Ukoliko koristite iRadar radar detektor sa besplatnim android i iPhone aplikacijama, sami možete podesiti način obaveštavanja o radarskim sistemima ispred vas.

Možete  dobiti vizuelno ili audio upozorenje, a postoji mogućnost pristupa Cobrinoj AURA bazi podataka kako bi ste utvrdili da li u vašoj blizini postoje brzinske kamere ili kamere za crveno svetlo.Radar detektor iCobra poseduje Gradski/Autoput mod koji na najmanju moguću meru svodi lažne uzbune  gradskim zonama.

Android i iPhone aplikacije za iRadar su potpuno besplatne i mogu se naći na android marketu.

Veza između vašeg smartfona i Radar detektor Cobra iRadar se uspostavlja putem bluetooth konekcije, nakon čega u potpunosti možete preuzeti kontrolu  nad opcijama vašeg  radar detektora. opcije koje možete podešavati su GPS podešavanja, vizuelna i audio upozorenja, i korisničke podatke same aplikacije.

GPS prijemnik vašeg smartfona obaveštava iRadar aplikaciju o vašoj trenutnoj lokaciji i automatski možete imati uvid u pozicije brzinskih kamera, kamera za crveno svetlo, crnih tačaka i opasnih raskrsnica i posebno radarskih sistema u vašoj blizini.

Lokacije radara i brzinskih kamera su apsolutno tačne i svakodnevno se ažuriraju u Cobra AURAS bazi podataka koja sadrži desetine hiljada lokacijskih podataka.Veliki ekrani smartfonova samo olakšavaju praćenje lokacija radara, brzinskih kamera i kamera za crveno svetlo.

Na displeju se ne uočavaju samo obaveštenja već se intenzitet audio vizuelnih obaveštenja postepeno pojačava pri približavanju lokaciji na kojoj s nalazi neki od označenih radarskih sistema.

Radar detektor Cobra iRadar za Android i iPhone telefone

Cobra iRadar smartfon aplikacija se u toku vožnje može koristiti u dva moda. To su mod Kontrolne table i mod klasičnog pregleda Mape. U modu kotrolne table možete videti vašu trenutnu brzinu i smer kretanja.

U modu Mapa na klasičnoj Google mapi su predstavljene tačke koje predstavljaju lokacije koje AURA databaza prepoznaje kao lokacije radara, brzinskih kamera ili opasnih deonica na vašem putovanju.

Ova aplikacija može snimiti lokaciju radara koju kasnije možete uvrstiti u sopstvenu bazu radarskih sistema.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.