Samsung Galaxy S3

Posle dugog isčekivanja i euforije koja se dizala pred konačno predstavljanje novog člana Galaxy porodice pre nekoliko časova u Londonu konačno smo dočekali i taj trenutak. Predstavljen je najnoviji Samsung Galaxy S3. Kao što mu i ime govori Samsung Galaxy S3 će nastaviti tamo gde je stao njegov prethodnik Samsung Galaxy S2 i kako nas uveravaju ljudi iz Samsunga potpuno će opravdati smisao reklamne poruke koja ga prati, a to je da je “pravljen za ljude i inspirisan prirodom”. Samsung Galaxy S3 će biti opremljen najnovijom, ljudima dostupnoj, tehnologijom i imaće veliki broj senzora različite i raznolike funkcionalnosti. Zadatci ovih senzora će biti prepoznavanje glasa vlasnika telefona, potpuno razumevanje vaših namera kao i mnoge druge napredne funkcije koje ćemo opisati kada napokon budemo posedovali Galaxy S3.

Samsung Galaxy S3 Konačno
Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 – Pravljen za ljude i inspirisan prirodom

Samsung Galaxy S3 je inovativan, otmen i dosta uglađen telefon sa izuzetno naprednim karakteristikama, koje će nam svakodnevni život i korišćenje ovog najnovijeg modela značajno olakšati. 4.8″ HD Super AMOLED ekran osetljiv na dodir praćen sa fenomenalnom kamerom od 8 megapiksela  će vas oduševiti perfektnim prikazima slika iz svakodnevnog života. Prednja 1.9 megapikselna kamera će zauvek u istoriju oterati sve one loše i ofucane VGA slike koje smo imali u prethodnim modelima. Veća rezolucija prednje kamere kod Galaxy S3 je namerno postavljena zbog bezbedonosne opcije prepoznavanja lica vlasnika aparata. Novi Android 4.0  Ice Cream Sandwich koji je srce Samsung Galaxy S3 uz najnovije funkcije koje ovaj aparat ima će vam pružiti unikatno i jedinstveno iskustvo bez ikakvih kompromisa.

Pošto smo samo malo zavirili ispod haube Galaxy S3 modela, na prvi pogled je najviše pažnje privukla opcija Smart Stay. Ova opcija prati i prepoznaje svaki vaš korak u korišćenju Galaxy S3. Bilo da krstarite internetom, čitate neku e-knjigu, koristite najnoviji modela GPS navigacija, igrate neku igricu, prednja kamera će posmatrati vaše oči i izvršiti neku vrstu inteligentnog nagađanja i odrediti koja vam je količina osvetljenja displeja potrebna za obavljanje trenutnih aktivnosti na telefonu.

S Voice je napredna funkcija glasovnog prepoznavanja maternjeg jezika korisnika.Ona sluša i pametno vam odgovara nudeći vam veliki broj opcija i funkcija sa kojom je reč koju ste izgovorili povezana.

Kamera koju ima Samsung Galaxy S3 je trenutno najbolja kamera koju bilo koji android aparat ima. Najveće prednosti su joj fenomenalno slikanje objekata u pokretu i funkcija “Burst Shot” koja vam omogućava kontinuirano slikanje dvadeset slika u setu. Uz opciju ” Best photo” koja bira najkvalitetnijih osam fotografija smatram da će te biti prezadovoljni sa ovim aspektom Galaxy S3 android modela.

Galaxy S3 će se pojaviti u verzijama 4G i 3G u zavisnosti od zemlje u kojoj se bude prodavao.

Ono što nas ponajviše interesuje je i cena. Naravno, kao i uvek kada se pojavi ovakav visokokvalitetan model,sve je na nivou špekulacija tako da zaista nemam ideju kolika će biti prava cena Samsung Galaxy S3 u Srbiji. Ostaje nam da sačekamo i početak zvanične prodaje u Evropi koji je predviđen za 29 maj, pa ćemo sigurno nešto više tada i saznati.Do tada uživajmo u slikama i opisima njegovim naprednih funkcija i nadajmo se da neće biti preterano skup…

Samsung Galaxy S3 Konačno!!! 

3 KOMENTARA

  1. […] dalji tekst  jer upravo dajemo odgovor na pitanje : Koja je najbolja besplatna GPS Navigacija za Android telefone? Na kraju ovog malog upoznavanja sa besplatnim GPS navigacijama za android proglasićemo i […]

  2. […] priču o androidu i android telefonima ali ovoga puta u nekom drugom kontekstu. Predstavićemo vam Galaxy S III kao kontrolnu tablu vašeg automobila.Pitate se da li je to moguće? Naravno da jeste uz malo […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.