TomTom navigacija za android na Google Play

TomTom navigacija za android je konačno dostupna za skidanje sa Google Play.

Na Google play sajtu se pojavila TomTom navigacija za android sa svim ključnim funkcijama kao što su slanje podataka o saobraćaju u realnom vremenu i oflajn podrška. Kako ne bi sve bilo potaman ljubiteljima android navigacija pobrinuo se  TomTom. Ukoliko imate neki od novijih android uređaja kao što su Samsung Galaxy S3 ili Google Nexus 7 tablet  nećete je moći koristiti jer je ova navigacija za android potpuno nekompatibilna sa njima.

Kako navodi Korin Vigre, izvršna direktorka TomTom kompanije je da “Naša aplikacija za iPhone dobila je odlične ocene korisnika i redovno osvaja brojne nagrade i drago nam je da sada u njoj mogu da uživaju i korisnici Android uređaja“. Dodala je i da “TomTom iza sebe ima istoriju pravljenja odličnih navigacionih aplikacija za GPS navigacije” kao i da TomTom sa ovom navigacionom aplikacijom milionima korisnika pruža ugođaj prave android navigacije.

Tehnologija korišćena za pravljenje ove TomTom GPS navigacione aplikacije je ista ona koju je i Apple koristio za pravljenje “katastrofalno loše navigacione aplikacije Maps za svoj novi iOS 6. TomTom je za Apple Maps rekao da je greška isključivo do kompanije Apple, čiji su programeri dodali znatno veći broj vizuelnih podataka nego što im je TomTom preporučio.

TomTom navigacija za android je dostupna korisnicima android uređaja koji su kompatibilni sa njom, i to po ceni od 49e. Kompletna TomTom navigacija za android zahteva nekih 3.7GB prostora za kompletnu instalaciju na vašem android uređaju.

TomTom navigacija za android
© TomTom/Google Play

 TomTom navigacija za android

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.