Uslovi korišćenja

Upotrebom sadržaja objavljenog na online magazinu NAVIGACIJA automatski prihvatate aktuelne Uslove korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju Uslove korišćenja, jer se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da ih razumeju u potpunosti. Online magazin www.navigacija.net omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost u skladu sa akutelnim Uslovima korišćenja.

WEB Portal NAVIGACIJA  zadržava pravo izmene Uslova korišćenja u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena.

Sva autorska prava zadržana. Sadržaj portala www.navigacija.net ne sme se prenositi u bilo kom obliku bez prethodnog odobrenja.

Autorska prava web portala NAVIGACIJA 

WEB Portal NAVIGACIJA  ima sva autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstove, vizuelne, audio i druge materijale, baze podataka), stoga se neovlašćeno korišćenje bilo kod dela sajta smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Preuzeti sadržaji koji se nalaze na portalu su postavljeni u najboljoj nameri i u skladu sa pravilima deljenja sadražaja sa označenim izvorom, odnosno vlasnikom autorskog prava nad preuzetim sadržajem.

Linkovi na druge web stranice sa web portala NAVIGACIJA 

WEB Portal NAVIGACIJA  sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala, koji su objavljeni u dobroj nameri. Online magazin www.navigacija.net se ne smatra odgovorim za sadržaje izvan svog portala, kao ni za štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Izjava o odricanju odgovornosti web portala NAVIGACIJA 

WEB Portal NAVIGACIJA  ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu zbog pristupa ovim web-stranicama, nemogućnosti pristupa ovim web-stranicama ili oslanjanja na informacije koje se na njemu nalaze.Svi tekstovi i članci na portalu NAVIGACIJA  su postavljeni u smislu dobrovoljnih saveta. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. Ni jedan deo portala NAVIGACIJA   ne podrazumeva nikakvu garanciju, niti obavezu, tako da autori ne prihvataju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primenom sadržanih informacija.

Zaštita podataka web portala NAVIGACIJA 

WEB Portal NAVIGACIJA  štiti privatnost podataka u najvećoj meri, time što se obavezuje da podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke neće distribuirati, pokazivati, niti prodavati trećim licima, bez dozvole korisnika. Korisnici postupkom registracije daju saglasnost da ih online magazin NAVIGACIJA obaveštava o novostima.

Uslovi korišćenja Usluga Portala NAVIGACIJA

Sve softverske intervencije koje se na Portalu Navigacija promovišu i propagiraju, služe i izvode se isključivo u informativne i obrazovne svrhe i uz apsolutnu i isključivu  saglasnost vlasnika uređaja. Portal  Navigacija ovako podržava kupovinu originalnih navigacionih softvera sa urednim licencama za sve vrste navigacionih uređaja. Slanjem uređaja WEB Portalu Navigacija automatski dajete saglasnost i odobravate izvođenje određenih edukativnih i informativnih softverskih operacija na memorijskoj kartici vašeg uređaja ili u ređim slučajevima na internoj memoriji vašeg uređaja o čemu se vlasnik uređaja pre slanja detaljno obavesti. Slanjem uređaja automatski i neopozivo potvrđujete prihvatanje USLOVA KORIŠĆENJA WEB Portala Navigacija. Naknada koju vlasnik uređaja donira je na dobrovoljnoj bazi i smatra se donacijom i poklonom.Portal Navigacija se obavezuje da će uređaj biti uredno primljen i bezbedno poslat nazad vlasniku uređaja. Portal Navigacija ni u kom slučaju ne odgovara za hardverske i softverske neispravnosti koji su nastali pre slanja uređaja i nakon prijema uređaja od strane vlasnika uređaja. Hardverske intervencije (otvaranje, menjanje delova, rasklapanje, sklapanje, popravka) se ne rade i korisnici ih ne mogu zahtevati. Garancija na softverske usluge se ne daje jer je vlasnik uređaja pre slanja upoznat sa intervencijom koja se izvodi.

Komentari posetilaca web portala NAVIGACIJA 

WEB portal NAVIGACIJA zadržava pravo neobjavljivanja komentara posetilaca ukoliko su oni uvredljivi ili u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. Posetiocima je strogo zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmena poruka koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone (uvredljive, vulgarane, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, kao i poruka koje su štetne na bilo koji drugi način)
  • objavljivanje, slanje i razmena podatka za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažni, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje
  • objavljivanje, slanje i razmena tekstova koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmena neželjenih podatka korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  • svesno objavljivanje, slanje i razmena poruka koje sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

Zahvaljujemo vam se na poseti web portala NAVIGACIJA .

NAVIGACIJA.NET
NAVIGACIJA