Kia fabričke navigacije i Hyndai fabričke navigacije su dobile najnovija detaljna i do nivoa kućnog broja rutabilna izdanja navigacionih mapa Srbije i Evrope za 2020-tu godinu.

Kia fabričke navigacije i Hyndai fabričke navigacije koriste identičnu softversku i hardversku platformu pa samim tim imaju i identične navigacione sisteme koji koriste iste navigacione mape.

Postoji 6 osnovnih navigacionih hardverskih platformi kod Kia i Hyundai navigacionih uređaja. To su:

  • Gen 1x (vozila od 2010-2014)
  • Gen 2.0 (vozila od 2014-2016)
  • Gen p2.0 (vozila od 2014-2015)
  • Gen 4.0 (vozila od 2015-2017) 
  • Gen 5.0 LG (vozila od 2015-2019)
  • Gen 5.0 Mobis (vozila od 2017-2019)
  • Gen 5.0 WideScreen (vozila od 2019-2020)

Svaka navigaciona platforma ima sopstveni odgovarajući softverski i maping paket koji je moguće ažurirati u zavisnosti od navigacionog uređaja koji je instaliran u vozilu. Navigacione mape i najnoviji firmware za sve navigacione platforme se instaliraju sa USB stika ili sa SD memorijska kartice.

Pokrivenost najnovije mape Srbije 2020

Najnoviju navigacionu mapu Evrope 2020 iz marta 2020-te godine za Kia fabričke navigacije i Hyundai fabričke navigacijesmo testirali na vozilu Hyundai I30 2019-to godište sa LG Gen 5 navigacionim uređajem.

Instalaciju najnovije navigacione mape Evrope 2020 smo izvršili sa brze class 10 memorijske kartice od 32GB. Sama procedura instalacije je prošla bez ikakvih problema i uskoro smo imali pred sobom najnovije izdanje mape Srbije 2020 za testiranje.

Hyundai fabričke navigacije GEN5

Na prvi pogled prilikom test vožnje po Kragujevcu, Kraljevu i Novom Pazaru je primetan veliki broj novih ulica koja imaju detaljno pokrivanje do nivoa kućnog broja. Kragujevac i šira okolina Šumadije i pomoravlja su drastično bolje pokriveni nego što je to bio slučaj u prethodnom izdanju mape Evrope 2019. I dalje postoji manji problemi u pokrivenosti do nivoa kućnih brojeva kada su u pitanju manja mesta i seoska područja.

Slična situacija je i sa svim ostalim delovima Srbije. Svi veći gradovi u Srbiji su pokriveni odlično i nećete imati nikakvih problema prilikom korišćenja najnovije mape Evrope 2020.

Ukoliko nemate adresu lokacije željenog odredišta ni to nije problem. Fenomenalno su odrađene opcije POI tačaka sa velikim brojem upisanih mesta i detaljnim informacijama sa brojevima telefona. Takođe je moguće vršiti rutovanje i samo na osnovu koordinata.

POI tačke KiaHyundai fabričke navigacije

Pokrivenost ostatka Evrope u najnovijoj mapi 2020

Poslovično je dobra i kvalitetna mapa ostatka Istočne i Zapadne Evrope i u najnovijoj mapi Evrope 2020. Sve zemlje zapadne i istočne Evrope su detalljno i do nivoa kućnih brojeva pokrivene i u ovoj najnovijoj mapi Evrope 2020.

Posebno ističemo maksimalnu detaljnost u pokrivenoste zemalja Zapadne Evrope(Nemačka, Italija, Francuska, Austrija, Švajcarska) i ostaje da se nadamo da će i ovaj naš balkanski region već u sledećem izdanju značajno popraviti kvalitet i ovako odlične navigacione mape za Hyundai i Kia fabričke navigacije.

Sve najnovije navigacione mape za Kia fabričke navigacije i Hyundai fabričke navigacije su dostupne i imamo ih u ponudi. Sve dodatne informacije možete dobiti ovde.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.