Navigacija WayteQ X960BTHD – Novi model

Navigacija WayteQ X960BTHD je još jedan u nizu modela navigacija kompanije WayteQ koje ćemo predstavti na portalu Navigacija.net
To je 5 inčna Navigacija WayteQ X960BTHD sa odličnim ekranom osetljivim na dodir i fenomenalnom rezolucijom od 800×480 piksela.
Navigacija WayteQ X960BTHD je sa  procesorom na 500MHz i novim SiRF Atlas V GPS čipsetom solidnih karakteristika. Navigacioni softver možetre sami odabrati i instalirati, a WayteQ X960BTHD ima integrisani Bluetooth i FM Transmiter

 

Modeli WayteQ navigacija spadaju u nešto manje poznate brendove GPS navigacija na Srpskom i Evropskom tržištu, ali smo u nekim od prethodnih recenzija opisali neke modele Navigacija WayteQ koji za sada imaju dobar prolaz kod naših korisnika.

Nova generacija navigacija wayteq nam dolazi sa najnovijom verzijom SiRF Atlas čipseta, snažnim i brzim procesorom od 500 MHz i odličnim 5″ ekranom sa rezolucijom 800×480.

Po nama najbolja preporuka za ovaj model Navigacija WayteQ X960BTHD je što dolazi otključana i bez instaliranog navigacionog softvera, pa svi oni koji žele da probaju razna softverska rešenja za svoje modele GPS navigacija imaju apsolutno otvoren put. Windows CE 6.0 se i ovaj put pokazao kao odličan operativni sistem, spreman da istrpi i izdrži sve eksperimente i najzahtevnijih korisnika ovog modela Navigacija WayteQ X960BTHD.

Navigacija WayteQ X960BTHD
Navigacija WayteQ X960BTHD

Navigacija WayteQ X960BTHD – Recenzija

Kao i ostali modeli i Navigacija WayteQ X960BTHD ima sličan oblik i dizajn. Plastično crno matirano kućište uokvireno srebrnim metalnim okvirom. Nešto je većih dimenzija zbog 5 inčnog rezistivnog ekrana osetljivog na dodir. Ekran ima rezoluciju od 800×480 piksela sa sjajnim odzivom, osvetljenjem i kontrastom.

Završna obrada ovog modela Navigacija WayteQ X960BTHD je sasvim korektna i zadovoljavajuća ako u obzir uzmemo cenu koja se kreće negde od oko 100 eura. Paket opreme je standardan kao i za većinu modela GPS navigacija koje danas imamo na tržištu i obuhvata: auto punjač, USB kabal, CD sa uputstvom za rukovanje i nosač navigacije.

Nosač je solidan i sastoji se iz dva dela. Lako i jednostavno postavljanje, a samim tim i pozicioniranje navigacije je prednost modela Navigacija WayteQ X960BTHD. Prisustvo olovčice i ležišta za nju uvek karakterišemo kao pozitivan detalj.

Sa gornje strane GPS navigacije se nalazi Power taster, a sa prednje strane je statusna LED dioda, logo WayteQ i mikrofon. Bočna strana modela WayteQ X960BTHD je rezervisana za mini USB konektor, slot za MicroSD memorijsku karticu i 3,5mm audio konektor za slušalice.

Pošto je model WayteQ X960BTHD poprilično raskošnih hardverskih karakteristika prvi izbor navigacionog softvera pada na iGO Primo 2.4. Procesor od 500MHz i 128MB RAM memorije učinili su da se iGO Primo zaista komforno i snažno ponaša u radu.

Korektno pronalaženje satelita, odličan 3D prikaz GPS Mape i brz rad su nas zaista prijatno iznenadili. 4GB interne memorije i Micro SD kartica proširiva do 8GB vam omogućavaju instaliranje kompletnih navigacionih paketa (POI,Building,NavPix,SpeedCam) i uživanje u multimediji ( muzika, filmovi, slike).

Uz sve ovo integrisani  Bluetooth modul i FM transmiter ovaj model Navigacija WayteQ X960BTHD pretvaraju u jedan ozbiljni Handsfree uređaj. Naravno zahvaljujući integrisanom Bluetooth modulu i FM transmiteru muziku možete slušati i preko audio sistema koji imate u automobilu.

Navigacija WayteQ X960BTHD će biti apsolutni hit ako uzmemo u obzir odnos cene i gomile naprednih funkcija koje pruža korisniku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.