Navigacija Blueberry 2GO525DVR – Pravi izbor

GPS Navigacije poseduju, pored svoje osnovne navigacione funkcije i gomilu, vozačima  potrebnih ali i nepotrebnih dodataka. Do sada smo imali prilike da upoznamo veliki spektar GPS navigacija sa raznim multimedijalnim audio i video plejerima, navigacije sa mogušću igranja flesh igrica, navigacione uređaje koje je moguće povezati wireless bluetooth konekcijom i FM transmiterom. Blueberry 2GO525DVR je GPS navigacija koja ima sve ove funkcije. Poseduje i još jednu poprilično egzotičnu funkciju za ove naše krajeve. Blueberry 2GO525DVR ima kameru kojom je moguće snimiti vožnju u obliku video zapisa.

Blueberry 2GO525DVR – Osnovne karakteristike

Blueberry 2GO525DVR ima visoko rezolutivni ekran osetljiv na dodir veličine 5″. Sa 128 MB RAM memorije i moćnim MT3351 468MHz procesorom spada u kategoriju bržih navigacionih uređaja.Wndows 6.0 CE je zadužen za fenomenalan i pitak softverski ugođaj koji ova GPS navigacija pruža svom korisniku.

Poseduje 4GB interne memorije i mali kuriozitet, dva slota za micro sd memorijske kartice. Ovakva kvalitetna i brza  konfiguracija i komfor u radu je nešto što predstavlja kontinuitet Blueberry brenda, na koji su korisnici u Srbiji i navlikli kada je u pitanju bilo koji model Blueberry navigacija.

Kontinuitet kvaliteta navigacija Blueberry je nastavljen i kontinuitetom cenovnog razreda. Blueberry 2GO525DVR sa cenom od oko 100e predstavlja pravi izbor za zahtevnog Srpskog korisnika koji želi sve od svog navigacionog uređaja i to za malo para. Moramo napomenuti da uz Blueberry 2GO525DVR GPS navigaciju ne dolazi instaliran navigacioni softver, što mu nije mana već apsolutna prednost jer korisniku dozvoljava potpunu slobodu u odabiru navigacionog softvera i GPS mapa.

Originalno fabričko pakovanje za Blueberry 2GO525DVR sadrži auto punjač, auto držač, USB kabl i detaljno uputstvo za upotrebu. Dizajn  Blueberry 2GO525DVR navigacije je poprilično standardan, klasičan i prepoznatljiv za sve Blueberry GPS navigacije. Crna glossy plastika kućišta GPS navigacije i deblji okvir.

Kvalitet izrade i finalne obrade je na visokom nivou.Frontalno je smešten ekran osetljiv na dodir, dijagonale od 5 inča. Pozadina navigacije  je rezervisana za zvučnik, Reset taster i kameru. Bočno levo su priključak za slušalice, mini USB port i slot za MicroSD memorijske kartice. Odozgo je taster za paljenje uređaja i slikanje. Montaža na postolje u kolima nije komplikovana, a vakum drži veoma dobro.

Blueberry 2GO525DVR
Blueberry 2GO525DVR

Ekran je kolor TFT osetljiv na dodir dijagonale 5 inča i rezolucije 800×480 piksela sa 65K boja. Rezistivni model ekrana je solidnog prikaza i dovoljno osetljiv da obezbedi ugodno korišćenje, tečno i bez problema. Jačina osvetljenja je dobra, ali pod direktnim suncem displej deluje bledo. Na ekranu možete gledati video snimke i fotografije u HD kvalitetu. Interfejs je klasičan.

Dostupne su različite opcije poput GPS, Flash, Video, Music, Foto, Tools, System, Kamera, FM transmiter, Bluetooth,Games, i druge. Uređaj podržava brojne formate, a neki do njih su WMV9, MPG4, Divx i MPEG2, AVI, ASF, WMV video formati, JPG, GIF, BMP, PNG formati fotografija, kao i E-album, i WMA, MP3, WAV audio formati.

iGo Primo 2.0 kao pravi navigacioni softver za Blueberry 2GO525DVR

Navigacioni softver kojim smo mi testirali Blueberry 2GO525DVR je iGo Primo 2.0 sa najnovijim novembarskim GPS mapama. Brza fiksacija GPS satelita, još brža grafička obrada GPS mapa i odličan odaziv na komande su glavne prednosti ovog solidnog navigacionog uređaja. Posebna pohvala za poprilično dobar prijem satelita i odličnu reakciju pri promeni pravca kretanja u okviru zadate rute.

Odlična cena, kvalitet u radu, lakoća upotrebe i potpuna sloboda pri izboru navigacionog softvera su odlike koje same preporučuju Blueberry 2GO525DVR kao vašu novu GPS navigaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.