Kako optimizovati bateriju android uređaja, a da traje poprilično duže, je pitanje koje muči sve korisnike androida od samih početaka ovog najpopularnijeg operativnog sistema na planeti?

Kako optimizovati bateriju android uređaja?

Kada je u pitanju android, uspešno korišćenje bilo kog android uređaja zavisi kompletno od toga kako ga i na koji način korisnik podesi u korisničkim podešavanjima aparata. Problemom podešavanja i kastomizacije android uređaja se bavi veliki broj specijalizovanih android aplikacija i možemo reći da sa uspehom odrađuju svoj posao.

Kada je optimizacija android uređaja u pitanju tu smo već u problemu jer još uvek ne postoji dovoljan broj aplikacija za koje možemo reći da su prvi izbor prilokom optimizacije vašeg android telefona ili android tablet uređaja.  Pomoć prilikom optimizacije android uređaja nam stiže u vidu nove android aplikacije  “Super Optimize”.

Super Optimize android aplikaciju smo testirali na LG L5 E610, HTC desire i na Nexus 4 android smartfonovima. Nexus 4 je android smartfon izuzetnog kvaliteta i performansi, ali je sa novim ažuriranjem Jellybean 4.3 android operativnog sistema, pored novog firmvera dobio i veliki problem u vidu drastičnog smanjenja trajanja autonomije baterije.

SUPER OPTIMIZE – Osnovne karakteristike:

Super Optimize je besplatna android aplikacija čije specifične karakteristike i mogućnosti omogućavaju korisniku android uređaja da eksperimentisanjem i podešavanjem svakog mogućeg pojedinačnog parametra izvuku maksimalnu autonomiju i vek trajanja za svoju bateriju. Evo i detaljnog pregleda funkcija Super Optimize android aplikacije:

  • Kontrola i menadžment baterije – Produžavanje autonomije i životnog veka baterije smartfona, isključivanjem nepotrebnih ili opcija koje vrlo malo ili retko koristite, prebacivanjem android telefona u poseban štedljivi ECO mod samo jednim dodirom ekrana.
  • Kontrola i menadžment operativnog sistema – Skenirajući detaljno aplikaciju po aplikaciju uklanja privremene i nepotrebne fajlove iz vaše memorije, vraćajući vam preko potreban prostor na internoj ili eksternoj memoriji smartfona. Zaustavlja procese koji vam nisu potrebni u datom trenutku i povećava memoriju android telefona.
  • Efikasna deinstalacija nepotrebnih aplikacija – Dovoljno je samo kliknuti na aplikaciju koju želite ukloniti sa vašeg smartfona i u roku od nekoliko sekundi aplikacija i njeni tragovi iz memorije će biti deinstalirani.
  • Kontrola i menadžment istorije korišćenja uređaja-Efikasno će, jednim klikom po ekranu ukloniti istoriju poziva, stare i nepotrebne SMS i Emai poruke.
  • Kontrola i menadžment jačine zvuka i jačine osvetljenja ekrana osetljivog na dodir
  • Transfer aplikacija i fajlova sa i na memorijsku karticu aparata – Vrlo lako i jednostavno obavlja dosadne i naporne 
    poslove prebacivanja podataka i aplikacija sa interne memorije smartfona na memorijsku karticu.

Super Optimize android aplikaciju je moguće direktno skinuti sa Google Play-a. Link za skidanje ove aplikacije se nalazi neposredno ispod teksta. Voleli bi smo da čujemo i vaša iskustva prilikom korišćenja ove odlične android aplikacije.

 

Skinite Super Optimize

Kako optimizovati bateriju android uređaja

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.