Mobilne Aplikacije za ljubitelje automobila

U svakoj zemlji i svakoj generaciji pasionirani ljubitelji automobila odbrojavaju dane i sate čekajući na izlazak najnovijeg modela svog omiljenog automobilskog brenda. Sanjaju trenutak kada će ga probati i nagaziti ga do daske i ogromnim znanjem o njemu impresionirati svoje prijatelje.

Vođeni ovom beskrajnom ljubavlju i nepresušnim znanjem ljubitelja automobila prema svojim četvorotočkašima, programeri mobilnih aplikacija su napravili par aplikacija dizajniranih baš po meri ljubitelja automobila i automobilizma. Od mobilnih aplikacija koje nam pomažu u štednji goriva, preko onih koje porede određene modele i vode evidenciju o održavanju automobila, ove mobilne aplikacije o automobilima će nam svakako olakšati vožnju i učiniti je mnogo lakšom i bezbednijom. Evo nekih premium mobilnih aplikacija za automobile, po nama najboljih u kategoriji. Uštedite novac instaliranjem najnovijih premium mobilnih aplikacija za automobile.

AccuFuel

Kako cene goriva neprestano skaču širom sveta, a pogotovu kod nas , vozači zaslužuju da bolje upoznaju potrošnju goriva svog automobila i koliko kilometara pređu između dve posete benzinskim pumpama. Upravo to je ono što će vam mobilna aplikacija za automobile AccuFuel i omogućiti: lako praćenje i beleženje pređenih kilometara i potrošnju goriva u trenutku kada do “čepa” napunite rezervoar vašeg automobila.Sa AccuFuel aplikacijom će te se suočiti sa surovom istinom kako vaše navike u vožnji utiču na potrošnju goriva vašeg ljubimca, a samim tim i na vaš kučni budžet. Sa ovom aplikacijom možete pratiti i više vozila u isto vreme. Svi podaci o potrošnji goriva će vam preko intuitivnih lista i tabela biti lako dostupni i razumljivi.

AccuFuel mobilna aplikacija za automobile
AccuFuel

RepairPal – Ekspert za auto servisiranje

Ukoliko niste automehaničar ili neko ko je u poslu sa auto delovima, sigurno pripadate velikoj grupaciji vozača koji nemaju detaljnu predstavu o cenama auto delova i servisiranja automobila. Ako je tako spadate u kategoriju vozača koji lako mogu postati žrtve pohlepnih servisera. RepairPal iPhone aplikacija vam pronalazi prihvatljivu cenu popravke, najbolje cene auto delova i  sa lokacijama najbližih servisa za vaš model automobila. Baza ove mobilne aplikacije za automobile pokriva modele automobila od 1990-te godine. Mana je što nisu pokriveni servisi u Srbiji, pa vam za sada ova aplikacija može služiti više kao informator.

RepairPal aplikacija za popravku automobila
RepairPal

Garage Buddy

Informacije o automobilima, kalkulatori i konverteri raznoraznih jedinica, liste i saveti za servisiranje Garage Buddy mobilna aplikacija za automobile ima sve i za svakoga.Ova napredna android aplikacija poseduje čak i kalkulator portrošnje goriva i praćenje pređene kilometraže. Jednostavna za instalaciju i korišćenje, ova aplikacija predstavlja pravi biser i olakšanje za vozače koji će je koristiti.Posebno su interesntni “kako da tutorijali” u kome se do detalja objašnjavaju alati i rezervni delovi koji se koriste  pri pojedinim popravkama automobila.

Mobilna aplikacija za automobile
Garage Buddy

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.