Najnovije navigacione GPS mape za Garmin navigacije – Srbija, zemlje bivše SFRJ, Balkan i Evropa

GPS mape za Garmin navigacije obezbeđuje i razvija renomirani maping provajder HERE.

Garmin mape spadaju u najdetaljnije i najkompletnije na GPS tržištu. Garmin GPS mape možemo podeliti u pet osnovnih korisničkih kategorija.

Kategorije GPS mapa za Garmin navigacije:

  1. Putne mape – Mape na putu sa milionima obrađenih kilometara putne mreže i milionima detaljnih POI tačaka širom Evrope i sveta. Milioni integrisanih POI tačaka garantuju sigurno pronalaženje hotela, restorana, tržnih centara, turističkih atrakcija i objekata kulture u potpuno nepoznatim zemljama i gradovima
  2. Gradske mape– Mape gradova su detaljne i rutabilne GPS Mape sa navođenjem do kućnog broja na nivou uilice. Polako izlaze iz upotrebe i integrišu se u Putne GPS Mape.
  3. Nautičke mape – Mape na vodi koje obrađuju kopnene, obalske i morske puteve i pomažu vam da se bez ikakve bojazni uputite u izazovnu avanturu na vodi.
  4. Topografske mape – Mape prirode sa svim potrebnim topografskim, kartografskim i satelitskim podacima sa kojma se uz vaš Garmin navigacioni uređaj nikada nećete izgubiti na planinarenju, kampovanju, pešačenju, vožnji bicikla. Jednostavno, ovo su mape za svako brdo i planinu i prave avanturiste.
  5. Golf mape – Zelene mape sa detaljnim topografskim i satelitskim podacima golf terena širom Evrope, Amerike i Kanade

Najnovija izdanja Garmin navigacionih mapa

Evropske Mape Za Garmin GPS navigacije izlaze i dopunjuju se četiri puta godišnje. Lokalne navigacione mape Srbije i ostalih zemalja bivše SFRJ se obnavljale su se dva puta godišnje. To više nije slučaj jer su sve lokalne mape integrisane u okviru detaljne navigacione mape Evrope.

Ukoliko ste u negde inostranstvu kupili Garmin GPS navigaciju postoji mogućnost da ste dobili i mogućnost besplatnog doživotnog ažuriranja mapa (Lifetime Update). U tom slučaju je dovoljno da odete na Garmin Express i besplatno ažurirate svoj Garmin GPS najnovijim GPS mapama.

Nama najinteresantnije GPS Mape za Garmin GPS Navigacije su mape zemalja bivše SFRJ (Srbije, Crne Gore , Hrvatske, Makedonije, Slovenije,Bosne i Hercegovine) kao i Garmin navigacione mape kompletne Evrope.

Garmin SCG Route 2.80

  • SCG ROUTE 2.8 je GPS mapa Srbije i Crne Gore za Garmin GPS Navigacije. Izašla je početkom maja 2013-te godine i trenutno je najnovija detaljna i rutabilna do kućnog broja GPS Mapa Srbije i Crne Gore.
  • Adria Route 4.40 je GPS mapa  zemalja bivše SFRJ i Albanije. Obuhvata Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru, Kosovo i Albaniju. Izašla je krajem avgusta 2015-te godine i trenutno je najnovija detaljna i do kućnog broja rutabilna GPS mapa zemalja bivše SFRJ i Albanije.
  • Europe 2018.30 je GPS mapa kompletne Evrope (uključujući i zemlje bivše SFRJ) bez Rusije. Objavljena je početkom decembra 2017-te godine i trenutno je najnovija Garmin GPS mapa koja obuhvata kompletnu putnu mrežu Evrope uključujući i Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Hrvatsku i Sloveniju.

4650_3

Sve tri mape se mogu zajedno instalirati i uskladiti do kompletne kompatibilnosti na vašem Garmin navigacionom uređaju.

Pored detalja o najnovijim promenama na putnoj mreži uz mape se dobijaju i veoma detaljne POI tačke koje će vam pružiti detaljnu informaciju o parkinzima, benzinskim pumpama, hotelima, restoranima, tržnim centrima, bolnicama, znamenitostima  i mnogim drugim vama potrebnim informacijama kada se nalazite u nepoznatoj zemlji ili nepoznatom gradu.

Za sve one koji žele da pročitaju koje su trenutno najnovije Mape za Garmin Navigacije mogu to uraditi u tekstu Vodič kroz najnovije GPS Mape za sve modele Garmin navigacija.

GPS mape za Garmin navigacije pored pomenutih navigacionih GPS mapa za Garmin navigacije, u ponudi imamo i pojedinačne mape Evropskih regiona, Sjedinjenih Američkih Država, Rusije,Turske, Ukrajine, Meksika i mnogih drugih zemalja koje su vam potrebne.

Ukoliko želite da vam Garmin navigacija pruži svoj maksimum prilikom putovanja preporuka je da redovno, barem jednom u toku kalendarske godine, ažurirate GPS mape vašeg navigacionog uređaja.

Za sve korisnike Garmin navigacija koji nisu u mogućnosti da redovno ažuriraju svoje uređaje to mogu uraditi i besplatno. Mali vodič kako besplatno ažurirati mapu na vašem Garminu pročitajte u tekstu Besplatna GPS Mapa Za SVE Garmin  Navigacije.

GPS mape za Garmin navigacije

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here