Naslovna Najnovije navigacione GPS mape za navigacije

Najnovije navigacione GPS mape za navigacije

Navigacione GPS mape za navigacije su uz navigacioni softver najvažniji deo softverskog paketa svih modela GPS navigacija. Uporedo sa rastom i razvojem harderskog dela GPS tržišta razvija se i tržište navigacionih aplikacija i GPS Mapa. Navigacione GPS mape za navigacije izlaze kvartalno, tako da u toku godine imamo četiri nova izdanja.

Najnovije navigacione GPS mape za navigacije za 2017-tu godinu

Napokon smo dočekali i najnovije GPS Mape, 2017-tu godinu,  za većinu GPS navigacionih platformi.

Kratki opisi najnovijih navigacionih mapa

Značajna poboljšanja posebno primećujemo kod najnovijih Garmin GPS mapa, jer se Garmin posebno potrudio da napokon objedini i upotpuni svoju navigacionu mapu Evrope. Ništa manje pohvale ne zaslužuju ni razvojni timovi HERE i TomTom maping provajdera koji su nas obradovali svojim GPS mapama. Za sve korisnike TomTom GPS Navigacija i dalje  dobre vesti kada su navigacione mape Srbije i Balkana u pitanju.  TomTom se pobrinuo da zemlje Zapadne, Centralne i Istočne Evrope, (a u najnovijem izdanju TomTom GPS mape Centralne i Istočne Evrope v9.95 i Slovenija, Hrvatska, Srbija i Crna Gora) koje podržava budu zaista perfektno odrađene i tu zaista nemamo nikakvih zamerki.

Navigacione GPS Mape za Android i iPhone navigacije 

Svi korisnici Android i iOS operativnih sistema i navigacija mogu biti apsolutno bezbrižni kada su njihovi navigacioni ljubimci u pitanju. Najkvalitetnije i najbolje GPS mape se nalaze upravo u okviru ove kategorije i ove GPS mape se konstantno ažuriraju i unapređuju. Najbolji primer za to su najnovija izdanja GPS Mapa za android i ios koje su napravili Here i TomTom. Najnovije Here  2017.Q2 GPS mape su izdanje za avgust 2017-te godine. Sadrži najnovije detaljne navigacione GPS Mape 54 zemlje, rutabilnih do nivoa kućnog broja. Uz kompletan maping paket dolaze nam i najnovije POI tačke i zgrade i svi ostali dodaci mapama. Najnovije TomTom 2017.06 GPS mape su izdanje za avgust 2017-te godine i sadrže rutabilne mape 50 zemalja uključujući najnovije POI tačke, zgrade i ostale potrebne dodatke mapama. Konačno su se pojavile najnovije GPS Mape lokalnih provajdera (TopMap) među kojim je i Contrastova mapa Srbije. Contrast GPS Mapa Srbije nosi oznaku 2014.12. Veličina fajla je oko 10 mb. Obuhvaćen je i novi most u Beogradu kao i veliki broj izmena ulica i kružnih tokova u svim gradovima u Srbiji. Sve pomenute GPS mape imamo u svojoj ponudi najnovijih izdanja GPS mapa i dostupne su a korisnike svih modela GPS navigacija na ovim operativnim sistemima.

Najnovije gps mape za navigacije

GPS Navigacione mape za Garmin navigacije  

Garmin je predstavio svoje najbolje Evropsko izdanje GPS mape i to u vidu najnovije City Navigator Europe NT 2018.20  GPS mape. Odlikuje je detaljno pokrivanje svih Evropskih zemalja  izuzev Moldavije, Bosne (samo glavni putevi). U okviru ove GPS mape nalaze se i Srbija, Slovenija, Hrvatska, Crna Gora,Bosna i Hercegovina, koja je takođe sasvim korektno obrađena u okviru  City Navigator Europe NT 2018.20 GPS mape. Za one koji nisu zadovoljni mapom Srbije u okviru GPS mape Evrope izašla je i najnovija SCG Route 2.8 za maj 2017-te godine. Moramo se složiti da kada je u pitanju Srbija, a posebno Crna gora ova mapa predstavlja pravi izbor za korisnike sa naših prostora. u ponudi imamo i najnoviju Adria Route 4.40 koja detaljno pokriva i ostale Balkanske zemlje sem Slovenije koja je definitivno prebačena u mapu Evrope City Navigator Europe NT 2018.20.

TopMap GPS Mape

Koja je najbolja navigaciona GPS Mapa Srbije?

Ukoliko niste sigurni koja je zaista najbolja GPS mapa Srbije za vašu GPS navigaciju, odgovor ćete sigurno pronaći u sledećem tekstu koji morate pročitati !!!
Carminat TomTom fabrička navigacija u Srbiji

Nova GPS mapa Srbije za TomTom navigacije septembar 2017

Najnovija navigaciona GPS mapa Srbije za TomTom navigacije 9.95 (septembar 2017)je konačno u ponudi. Pored portabl navigacija nova navigaciona mapa je dostupna i za fabričke Renault Carminat navigacije.
Garmin SCG Route 2.80

Vodič kroz najnovije mape za Garmin navigacije Srbija i Evropa 2017

Vodič kroz najnovije i najaktuelnije GPS Mape Srbije i Evrope za sve modele Garmin Navigacija septembar 2017. Upoznajte se sa novim navigacionim mapama za vaš Garmin navigacioni uređaj
HERE-Najnovije GPS Mape za

Nove Mape Srbije i Evrope Here 2017.q2 avgust 2017

Here 2017.q2 je oznaka najnovijeg izdanja navigacionih GPS mapa Srbije i Evrope, kompanije Here, za iGO navigacije. Najnovije HERE GPS navigacione mape su detaljne i rutabilne do nivoa kućnog broja. Izašle su krajem avgusta 2017-te godine.