GPS Mape za navigacije

GPS Mape za navigacije

GPS mape za navigacije su uz navigacioni softver najvažniji deo softverskog paketa svih modela GPS navigacija. Uporedo sa rastom i razvojem harderskog dela GPS tržišta razvija se i tržište navigacionih aplikacija i GPS Mapa.

Najnovije GPS mape za navigacije za 2016-tu godinu

Napokon smo dočekali i najnovije GPS Mape, 2016-tu godinu,  za većinu GPS navigacionih platformi.

Kratki opisi najnovijih navigacionih mapa

Značajna poboljšanja posebno primećujemo kod najnovijih Garmin GPS mapa, jer se Garmin posebno potrudio da napokon objedini i upotpuni svoju navigacionu mapu Evrope. Ništa manje pohvale ne zaslužuju ni razvojni timovi HERE i TomTom maping provajdera koji su nas obradovali svojim GPS mapama. Za sve korisnike TomTom GPS Navigacija i dalje  dobre vesti kada su navigacione mape Srbije i Balkana u pitanju.  TomTom se pobrinuo da zemlje Zapadne, Centralne i Istočne Evrope, (a u najnovijem izdanju TomTom GPS mape Centralne i Istočne Evrope v9.60 i Slovenija, Hrvatska, Srbija i Crna Gora) koje podržava budu zaista perfektno odrađene i tu zaista nemamo nikakvih zamerki.

Navigacione GPS Mape za Android i iPhone navigacije 

Svi korisnici Android i iOS operativnih sistema i navigacija mogu biti apsolutno bezbrižni kada su njihovi navigacioni ljubimci u pitanju. Najkvalitetnije i najbolje GPS mape se nalaze upravo u okviru ove kategorije i ove GPS mape se konstantno ažuriraju i unapređuju. Najbolji primer za to su najnovija izdanja GPS Mapa za android i ios koje su napravili Here i TomTom. Najnovije Here  2015.Q4 GPS mape su izdanje za april 2016-te godine. Sardži najnovije detaljne navigacione GPS Mape 50 zemalja rutabilnih do nivoa kućnog broja. Uz kompletan maping paket dolaze nam i najnovije POI tačke i zgrade i svi ostali dodaci mapama. Najnovije TomTom 2015.06 GPS mape su izdanje za januar 2016-te godine i sadrže rutabilne mape 50 zemalja uključujući najnovije POI tačke, zgrade i ostale potrebne dodatke mapama. Konačno su se pojavile najnovije GPS Mape lokalnih provajdera (TopMap) među kojim je i Contrastova mapa Srbije. Contrast GPS Mapa Srbije nosi oznaku 2014.12. Veličina fajla je oko 10 mb. Obuhvaćen je i novi most u Beogradu kao i veliki broj izmena ulica i kružnih tokova u svim gradovima u Srbiji. Sve pomenute GPS mape imamo u svojoj ponudi najnovijih izdanja GPS mapa i dostupne su za korisnike svih modela GPS navigacija na ovim operativnim sistemima. Nastavljamo akciju sa Promotivnim Diskom na kome će se pored najnovijih navigacionih aplikacija za android telefone naći i ove najnovije navigacione GPS Mape.

GPS Mape za navigacije Garmin i Symbian GPS Navigacije

Garmin je predstavio svoje najbolje Evropsko izdanje GPS mape i to u vidu najnovije City Navigator Europe NT 2017.10  GPS mape. Odlikuje je detaljno pokrivanje svih Evropskih zemalja  izuzev Moldavije, Bosne, Crne Gore (samo glavni putevi). U okviru ove GPS mape nalaze se i Srbija, Slovenija, Hrvatska, Crna Gora,Bosna i Hercegovina, koja je takođe sasvim korektno obrađena u okviru  City Navigator Europe NT 2017.10 GPS mape. Za one koji nisu zadovoljni mapom Srbije u okviru GPS mape Evrope izašla je i najnovija SCG Route 2.8 za maj 2013 godine. Moramo se složiti da kada je u pitanju Srbija, a posebno Crna gora ova mapa predstavlja pravi izbor za korisnike sa naših prostora. u ponudi imamo i najnoviju Adria Route 4.40 koja detaljno pokriva i ostale Balkanske zemlje sem Slovenije koja je definitivno prebačena u mapu Evrope City Navigator Europe NT 2017.10 . Novo u ponudi je da sve ove Garmin GPS mape možete dobiti otključane na memorijskoj kartici ili disku bez potrebe slanja vaše Garmin navigacije i sa detaljnim uputstvom za ažuriranje u vašim Garmin navigacionim uređajima.

Putovanje do Grčke 2015

Putovanje do Grčke kolima- GPS Patrola 2016

Putovanje do Grčke kolima i najnovija GPS patrola 2016 u kojoj smo koristili sve trenutno dostupne najnovije navigacione GPS mape i četiri vrste navigacionog softvera.
Peugeot WipNav+ Srbija

Nova GPS mapa za WipNav+ RT6 Peugeot fabričke navigacije

Navigaciona GPS mapa Evrope 2015.20 za Peugeot WipNav+ i Citroen eMyWay fabričke navigacije je i definitivno najkompletnije i najdetaljnije izdanje evropskih mapa koju nam je maping provajder HERE predstavio za Peugeot i Citroen fabričke navigacione uređaje.
HERE-Najnovije GPS Mape za

Nove Mape Srbije i Evrope Here 2015.q3 januar 2016

Here 2015.q3 je oznaka najnovijeg izdanja navigacionih GPS mapa Srbije i Evrope kompanije Here za iGO navigacije.Najnovije HERE GPS navigacione mape su detaljne i rutabilne do nivoa kućnog broja. Izašle su u januaru 2016-te godine.
Navigacija - Instalacija TOMTOM GPS Navigacija

Najnovije GPS Mape za TomTom navigacije januar 2016

Kompletan vodič kroz najnovije GPS Mape Evrope za TomTom navigacije januar 2016. Instaliraju se u portabl i fabričke TomTom navigacije.