Naslovna Najnovije navigacione GPS mape za navigacije

Najnovije navigacione GPS mape za navigacije

Navigacione GPS mape za navigacije su uz navigacioni softver najvažniji deo softverskog paketa svih modela GPS navigacija. Uporedo sa rastom i razvojem harderskog dela GPS tržišta razvija se i tržište navigacionih aplikacija i GPS Mapa.

Najnovije navigacione GPS mape za navigacije za 2017-tu godinu

Napokon smo dočekali i najnovije GPS Mape, 2017-tu godinu,  za većinu GPS navigacionih platformi.

Kratki opisi najnovijih navigacionih mapa

Značajna poboljšanja posebno primećujemo kod najnovijih Garmin GPS mapa, jer se Garmin posebno potrudio da napokon objedini i upotpuni svoju navigacionu mapu Evrope. Ništa manje pohvale ne zaslužuju ni razvojni timovi HERE i TomTom maping provajdera koji su nas obradovali svojim GPS mapama. Za sve korisnike TomTom GPS Navigacija i dalje  dobre vesti kada su navigacione mape Srbije i Balkana u pitanju.  TomTom se pobrinuo da zemlje Zapadne, Centralne i Istočne Evrope, (a u najnovijem izdanju TomTom GPS mape Centralne i Istočne Evrope v9.85 i Slovenija, Hrvatska, Srbija i Crna Gora) koje podržava budu zaista perfektno odrađene i tu zaista nemamo nikakvih zamerki.

Navigacione GPS Mape za Android i iPhone navigacije 

Svi korisnici Android i iOS operativnih sistema i navigacija mogu biti apsolutno bezbrižni kada su njihovi navigacioni ljubimci u pitanju. Najkvalitetnije i najbolje GPS mape se nalaze upravo u okviru ove kategorije i ove GPS mape se konstantno ažuriraju i unapređuju. Najbolji primer za to su najnovija izdanja GPS Mapa za android i ios koje su napravili Here i TomTom. Najnovije Here  2016.Q4 GPS mape su izdanje za mart 2017-te godine. Sardži najnovije detaljne navigacione GPS Mape 52 zemlje, rutabilnih do nivoa kućnog broja. Uz kompletan maping paket dolaze nam i najnovije POI tačke i zgrade i svi ostali dodaci mapama. Najnovije TomTom 2016.09 GPS mape su izdanje za decembar 2016-te godine i sadrže rutabilne mape 50 zemalja uključujući najnovije POI tačke, zgrade i ostale potrebne dodatke mapama. Konačno su se pojavile najnovije GPS Mape lokalnih provajdera (TopMap) među kojim je i Contrastova mapa Srbije. Contrast GPS Mapa Srbije nosi oznaku 2014.12. Veličina fajla je oko 10 mb. Obuhvaćen je i novi most u Beogradu kao i veliki broj izmena ulica i kružnih tokova u svim gradovima u Srbiji. Sve pomenute GPS mape imamo u svojoj ponudi najnovijih izdanja GPS mapa i dostupne su za korisnike svih modela GPS navigacija na ovim operativnim sistemima. Nastavljamo akciju sa Promotivnim Diskom na kome će se pored najnovijih navigacionih aplikacija za android telefone naći i ove najnovije navigacione GPS Mape.

Najnovije gps mape za navigacije

GPS Navigacione mape za Garmin navigacije  

Garmin je predstavio svoje najbolje Evropsko izdanje GPS mape i to u vidu najnovije City Navigator Europe NT 2017.30  GPS mape. Odlikuje je detaljno pokrivanje svih Evropskih zemalja  izuzev Moldavije, Bosne (samo glavni putevi). U okviru ove GPS mape nalaze se i Srbija, Slovenija, Hrvatska, Crna Gora,Bosna i Hercegovina, koja je takođe sasvim korektno obrađena u okviru  City Navigator Europe NT 2017.30 GPS mape. Za one koji nisu zadovoljni mapom Srbije u okviru GPS mape Evrope izašla je i najnovija SCG Route 2.8 za maj 2013 godine. Moramo se složiti da kada je u pitanju Srbija, a posebno Crna gora ova mapa predstavlja pravi izbor za korisnike sa naših prostora. u ponudi imamo i najnoviju Adria Route 4.40 koja detaljno pokriva i ostale Balkanske zemlje sem Slovenije koja je definitivno prebačena u mapu Evrope City Navigator Europe NT 2017.30 . Novo u ponudi je da sve ove Garmin GPS mape možete dobiti otključane na memorijskoj kartici ili disku bez potrebe slanja vaše Garmin navigacije i sa detaljnim uputstvom za ažuriranje u vašim Garmin navigacionim uređajima.

Mercedes Benz navigacije

GPS mapa Evrope za Mercedes Benz navigacije januar 2017

Mercedes Benz Europe Comand APS NTG2 v18.0 za 2017-tu godinu je najnovija navigaciona GPS mapa za Mercedes Benz Command APS fabričke navigacije.
TopMap GPS Mape

Koja je najbolja navigaciona GPS Mapa Srbije?

Ukoliko niste sigurni koja je zaista najbolja GPS mapa Srbije za vašu GPS navigaciju, odgovor ćete sigurno pronaći u sledećem tekstu koji morate pročitati !!!
Najnovije mape za RNS 510/810 Volkswagen fabričke navigacije

Mape za Volkswagen RNS510 i RNS810 Fabričke Navigacije

Najnovije GPS Mape Istočne Evrope februar 2016 za Volksvagen Fabričke Navigacije RNS510 i RNS810. Srbija i zemlje Balkana su delimično pokrivene.
Garmin SCG Route 2.80

Vodič kroz najnovije mape za sve modele Garmin navigacija

Vodič kroz najnovije i najaktuelnije GPS Mape Srbije i Evrope za sve modele Garmin Navigacija septembarl 2016. Upoznajte se sa novim mapama za vaš Garmin navigacioni uređaj