Android Navigacija i Android Telefon – Drugi Deo

Ovo je  drugi deo priče o 10 najboljih android telefona, a samim tim i android navigacija . Nastavljamo odbrojavanje od 5 mesta i konačno ćemo videti kojih su to top 5 modela android telefona  i android navigacija ispunili naša očekivanja.

Pre svega mali podsetnik o sistemu vrednovanja i načinu ocenjivanja android navigacija i android telefona. Da bismo vam malo pomogli u izboru vašeg novog Android telefona i android navigacija, suzili smo izbor ponude na svega 10 top modela po svim parametrima. Parametri kojima smo izabrali ovaj Top 10 Android Telefona i Android Navigacija su pre svega kvalitetan PRIJEM GPS signala, mogućnost instaliranja aplikacija Navigacija za Android, hardverske karakteristike, mogućnost podizanja verzija firmvera, cena i naravno stilizovani dizajn po kome će te biti prepoznatljivi ma gde god da se nalazite.

Android Navigacija – Pet Veličanstvenih Android Navigacija

5. HTC Incredible S

Android Navigacija i Najbolji Android Telefon
HTC Incredibile S

Još jedan odličan android telefon koji nam stiže iz HTC-a. HTC Incredible S 4″ ima Super LCD displej zahvaljujući kome izgleda kao veći brat čuvenog HTC Desire S. Impresivan Super LCD ekran sa još impresivnijom 8MP kamerom čine ovaj telefon superiornim.  Kamera sa LED blicom je izuzetna i sa ovom kamerom je HTC malo popravio lošu reputaciju koju ima kada su kamere koje ugrađuje u svoje android telefone u pitanju. Prednja kamera od 1.3MP je izuzetna kada je u pitanju novina kao što je video čet. Veliki kapacitet baterije, veći nego što je uobičajeno o 1450mAh, daje HTC Incredible S znatno veću autonomiju nego što je ima HTC Desire HD.

Sa rezolucijom ekrana od 800 x 480 navigacija za android iGo My Way radi fenomenalno. Brz prijem satelitskog signala, odlična i kvalitetna reakcija odziva mape na rendering, brzo primanje osnovnih navigacionih funkcija čine ovaj android telefon odličnom zamenom za bilo koji od novijih modela portabl GPS Navigacija. Topla preporuka su najnovije GPS Mape za septembar 2012 godine koje možete poručiti na najnovijem izdanju Promotivnog Diska Portala Navigacija.

Ono što smo probali i što je izuzetno dobro radilo na HTC Incredible S je i besplatno GPS Praćenje preko Google Map na Quoox serveru. Sve pohvale HTC za perfektan mrežni hardver i wireless konekciju bez greške.

4. HTC Desire S

Android Navigacija i Najbolji Android Telefon II deo
HTC Desire S

Navigacija za Android i sve druge specijalne funkcije i osobine  koje ima HTC Desire S samo do pre nekih desetak meseci ovaj android telefon uzdizale do zvezdanih visina. Pričalo se ovrhunskom supertelefonu što je moramo priznati u to vreme zaista i bio. Sada ovaj telefon spada u neku grupaciju ekonomičnih srednje rangiranih android telefona i navigacija za android. To nam je pokazatelj kako se samo stvari brzo odvijaju i kako tehnika u svetu android telefona munjevito odmiče.

No ne otpisujte HTC Desire S tako brzo. Još uvek je to android telefon koga bi svaki prosečni korisnik skromnijih finansijskih mogućnosti tako rado posedovao.Međutim cene se još uveke nedaju tako da je mnogimaovaj android telefon i dalje poprilično nedostupa.  Sa odličnim 3.7″ ekranom rezolucije 800 x 480, Androidom 2.3 i novim HTC Sense korisničkim interfejsom svakodnevna upotrba HTC Desire S je zaista pitko i elegantno iskustvo. Kamera je totalno tužna priča. Ova 5MP kamera nudi zamrljana i mutne fotografije baš kao i njegov prethodnik HTC Desire. Sve ostalo je na daleko većem nivou i ovaj izuzetni smartfon se preporučuje kao dobar izbor za ulazak u čudesni svet Android telefona i android navigacija. Neznatno manji i značajno bržiHTC Desire S predstavlja kvalitetan upgrade sa HTC Desire i logičan evolutivni sled sa modela iz 2010 godine na modele iz 2011.godine.

Navigacija za android iGo My Way radi fenomenalno. Brz prijem satelitskog signala, odlična i kvalitetna reakcija odziva mape na rendering, brzo primanje osnovnih navigacionih funkcija čine ovaj android telefon odličnom zamenom za bilo koji od novijih modela portabl GPS Navigacija. Topla preporuka su najnovije GPS Mape za oktobar 2011 godine koje možete poručiti na najnovijem izdanju Promotivnog Diska Portala Navigacija.

3.Sony Ericsson Xperia Arc

Android navigacija i Najbolji Android Telefon
Xperia Arc

Sony sa svojim glamuroznim pristupom svim svojim Android telefonima omogućava krajnim korisnicima lepotu i apsolutni užitak u korišćenju i upotrebi. Izuzetno tanak i sa kvalitetnim zakrivljenim kućištem freenomenalno prijanja u ruci. Posebna glatkoća i neopterećenost se oseća i pri korišćenju android aplikacija na Xperia Arc koji ima instaliran Android 2.3 koga vrlo glatko tera moćni 1GHz procesor, koji nije dual -core ali zaista pruža fenomenalan osećaj u radu sa dobro stilizovanim Sony Ericsson korisničkim interfejsom. Xperia Arc je android telefon na kome sve zaista radi brzo, a što je za nas i najvažnije pouzdano.

Xperia Arc ima 4.2″ BRAVIA Engine “Reality Display” koji pleni svojom oštrinom, svetlijim koloritom i osvetljenošću. Slike i tekst na ovom fenomenalnom displeju su izuzetno jasno i oštro definisani zahvaljujući rezoluciji ekrana od 854 x 480 piksela. Kamera od 8MP pravi vrhunske fotografije, a HD video zapise možemo oceniti sasvim korektnim bez obzira na povremene sitne nejasnoće pri snimanju.

Navigacija za android iGo My Way radi fenomenalno. Brz i pouzdan prijem satelitskog signala, kvalitetan i dosta brz reakcija GPS mape, brzo reagovanje navigacionih funkcija čine ovaj android telefon odličnom zamenom za bilo koji od novijih modela portabl GPS Navigacija. Topla preporuka su najnovije GPS Mape za oktobar 2011 godine koje možete poručiti na najnovijem izdanju Promotivnog Diska Portala Navigacija.  Ono što smo probali i što je izuzetno dobro radilo na Xperia Arc  je i besplatno GPS Praćenje preko Google Map na Quoox serveru.

Xperia Arc je jednostavno neodoljiv android telefon, dobro stilizovan i dizajniran smartphone koga će te sigurno voleti i uživati u njegovim mogućnostima.

2. HTC Sensation

navigacija za android
HTC Sensation

HTC Sensation je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih android telefona i android navigacija na našem tržištu. Odlična iskustva korisnika su mu obezbedila drugo mesto na našoj listi top 10 android telefona i navigacija za android telefone. Tajvanski gigant je sa telefonom HTC Sensation po prvi put na tržište izašao sa jednim dual-core android telefonom i uspeo da u svom prvom pokušaju napravi fenomenalan uspeh. Dinamičan dizajn, kvalitetno kućište ukomponovano sa kvalitetnim hardverskim komponentama omogućavaju ovom telefonu i korisnicima koji ga poseduju sigurnost i pouzdanost u svakom trenutku.

HTC Sensation ima 4.3″ qHD osetljiv na dodir displej sa rezolucijom od 960×540 piksela.najnovija verzija HTC Sense korisničkog interfejsa čini HTC Sensation kompaktim i dobro profilisanim android telefonom za nešto zahtevnije i naprednije korisnike. Ovo je pre svega telefon koji dobro napravljen sa kvalitetno završnom obradom. Taj utisak pojačava sasvim korektna kamera od 8MP koja se sasvim solidno ponaša u različitim okruženjima.

Problem sa rezolucijom ekrana duže vremena je sprečavala vlasnike HTC Sensation da uživaju u čarima koje iGO My Way pruža. Konačno je i to rešeno pa sada  Navigacija za android iGo My Way na HTC Sensation radi fenomenalno. Skin sa pravilnom rezolucijom i navigacionom aplikacijom iGO My Way za HTC Sensation možete pronaći na Promotivnom disku – Navigacija za Android Portala Navigacija.  Brz i pouzdan prijem satelitskog signala, kvalitetan i dosta brz reakcija GPS mape, brzo reagovanje navigacionih funkcija čine ovaj android telefon odličnom zamenom za bilo koji od novijih modela portabl GPS Navigacija. Topla preporuka su najnovije GPS Mape za oktobar 2011 godine koje možete poručiti na najnovijem izdanju Promotivnog Diska Portala Navigacija.  Ono što smo probali i što je izuzetno dobro radilo na HTC Sensation  je i besplatno GPS Praćenje preko Google Map na Quoox serveru.

1. Samsung Galaxy S II

Nećete verovati koliko je ovaj android telefon tanak i lagan. Onda mi nećete ni poverovati koliko je brz. Samsung Galaxy S II je nudi zaista istinski uzbudljiv doživljaj i zaista totalno “razbija” sve ostale modle Android Telefona i to u skoro svim aspektima upotrebe i korišćenja. Android Aplikacije se instaliraju neverovatno brzo, a surfovanje internetom je munjevito da prosto ne možete verovati da gledate u ekran jednog mobilnog telefona.

Android Navigacija i najbolji android telefon
Samsung Galaxy S2

A ekran je zaista posebna i impresivna priča. Veliki 4.3″  WVGA SUPER AMOLED Plus displej perfektne forme sa kristalno oštrom i jasnom projekcijom slika i teksta, robustan ali uprkos tankom dizajnu i lakom kućištu perfektno konstruisan sa izuzetnom finalnom obradom. Android 2.3.3 sa Samsungovim TouchWiz korisničkim interfejsom čine podešavanje i rad na ovom telefonu takvom zabavom koja vas tera da se konstantno vraćate svom novom android telefonu Samsung Galaxy S2.

Samsung Galaxy S2 ima integrisani GPS A tipa. Na njemu smo probali i NDrive,  CoPilot Live i iGO My Way. Preporuka Portala Navigacija je opet iGO My Way koji se pokazao kao najbrža i najstabilnija GPS Aplikacija za ovaj android telefon. Skin sa pravilnom rezolucijom i navigacionom aplikacijom iGO My Way za Samsung Galaxy S2 možete pronaći na Promotivnom disku – Navigacija za Android Portala Navigacija.  Brz i pouzdan prijem satelitskog signala, kvalitetan i dosta brza reakcija GPS mape, brzo reagovanje navigacionih funkcija čine ovaj android telefon najboljom od svih navigacija za android i možemo je staviti u rang sa bilo kojim modelom novih portabl GPS Navigacija za 2011 godinu. Koristite iGO My Way i najnovije GPS Mape za oktobar 2011 godine koje možete poručiti u najnovijem izdanju Promotivnog Diska – Navigacija Za Android, Portala Navigacija.

Android 2.3.3 nošen prvim dual-core procesorom koji se pojavio na tržištu android telefona i android navigacija, nudi nam specifičan osećaj kako je Samsung Galaxy S2 značajno u svim segmentima ispred konkurencije na tržištu android telefona i Android navigacija. Neverovatno brz telefon u radu sa svim aplikacijama koje su jednom korisniku potrebne. Poseduje i izuzetno kvalitetnu i upotrebljivu kameru od 8MP i Led blic. Upravo ove karakteristike čine Samsung Galaxy S2 najbržim na tržištu android telefona i android navigacija. Jedinstven Samsungov pristup kvalitetu ovog telefona je zaista podigao Android na jedan novi i viši nivo.

Priča Android Navigacija i Najbolji Android Telefon će imati i svoje dodatke kada god se za to ukaže potreba i kada se pojave još bolji telefoni od ovih 10 koje smo mi izabrali.

Android Navigacija i Najbolji Android Telefon II deo

2 KOMENTARA

  1. […] dugog isčekivanja i euforije koja se dizala pred konačno predstavljanje novog člana Galaxy porodice pre nekoliko časova u Londonu konačno smo dočekali i taj trenutak. Predstavljen je […]

  2. […] je novi iPhone 4s jedan od najlepših primeraka elektronskih uređaja današnjice. Čak i prelepi Google Nexus prema njemu izgleda dosta ružnjikavo. Nema ništa lepše nego imati iPhone 4S telefon koji ima sve […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.