GPS Navigacija sa ugrađenim digitalnim TV Tjunerom 

Konačno jedna GPS Navigacija sa mogućnošću gledanja kvalitetnog TV programa i to nas je kompletno iznenadilo . Nije nas iznenadilo prisutvo TV tjunera jer je takvih manje više uspešnih pokušaja bilo i ranije,  već nas je iznenadio  kompanija MIO od koje se takav eksperiment uopšte nije očekivao.

Ozbiljno sumnjamo da bi se Garmin i TOMTOM uopšte i upustili u obvakav projekat i stavili TV tjuner u neki od modela svoje GPS Navigacije.

Navigacija kao televizor
Navigacija Mio-Moov-V505TV

Garmin i Tom Tom su već ostavili iza sebe bilo kakvo razmišlanje na temu TV tjunera u svojim modelima GPS Navigacija, dok se jedino u Kini još uvek eksperimentiše sa tim.

GPS Navigacija Mio V505 TV ili Mio Spirit TV

GPS Navigacija Mio V5o5TV ili Mio Spirit TV neće biti dostupna u svim zemljama ali su neki modeli ovih GPS Navigacija već bili kod nas i možemo vam reći da su sasvim korektni.Ono što nam je najinteresantnije jeste dobar kvalitet i intuitivno koriščenje TV tjunera.

Kristalno jasna slika uz nešto lošiji audio je sasvim dovoljan razloga da ukoliko skorije idete u neke od orijentalnih zemalja kupite Mio V765 jer bi bio originalan i zanimljiv poklon nekom od vaših prijatelja. Za više informacija o ovom novitetu kompanije Mio posetite zvanični sajt kompanije Mio i upoznajte se sa još jednim članom brojne porodice Mio Gps Navigacija Mio Moov 735TV.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.