GPS Navigacija Garmin nuvi 3790T  – Nova Tehnologija

GPS Navigacija Garmin nuvi 3790T je jedna od najlepših i najkvalitetnijih modela u porodici Garmin GPS Navigacija. Ukoliko ste spremni da platite između 350e i 450e za ovaj ekstra kvalitetni Garmin GPS dobićete ekstremno elegantan model GPS Navigacije sa fantastičnim ekranom i izuzetno moćnim navigacionim funkcijama. Do pojave Garmin nuvi 3790T GPS Navigacija, dizajn GPS Navigacija je bio očajan. Veliki displej u nekvalitetnom plastičnom oklopu.

GPS Navigacija Garmin nuvi 3790T – Najtanja navigacija na planeti

GPS Navigacija Garmin nuvi 3790T je glavni garminov adut u borbi protiv konkurencije na teško zasićenom tržištu GPS Navigacija. Navigacija nuvi 3790T je pomerila granice kvaliteta i Garmin je sa ovim moelom zadao konkurenciji težak zadatak. Garmin Navigacija nuvi 3790T je najtanji model na planeti sa stilizovanim hromiranim kućištem od brušenog aluminijuma. Pri korišćenju nuvi 3790T nisam primetio nikakvo škriputanje I zveckanje kućišta.

GPS Navigacija Garmin nuvi 3790T – Rukavica u lice konkurenciji

Garmin je kompanija koja podiže kvalitet  GPS navigacija na jedan viši nivo. U ovom trenutku je Garmin lider u proizvodnji AUTO GPS Navigacija i posebno modelja koji zauzimaju vrlo malo prostora u kabini bez obzira na veličinu ekrana. Veličina ove GPS Navigacije takva da sa lakoćom može stati u džep.  Posebna pogodnost Garmin nuvi 3790t navigacije je posedovanje pejzaž (landscape) i portret moda. Prednosti ovih režima se najbolje uočavaju u takozvanom pedestrian ili pešačkom modu navigacije.

GPS Navigacija Garmin nuvi 3790T – Posebne glasovne komande

Navigacija nuvi 3790T poseduje i eksterni zvučnik koji je dodatno poboljšanje već poslovično dobrog kvaliteta zvuka Garmin GPS Auto Navigacija. Glasovne komande su ono što odvaja ovaj model Garmin GPS Navigacija nuvi 3790T od ostalih i starijih modela Garmin GPS Navigacija. Rade zaista perfektno. Izuzetan napredak u bezbednosti  jer možete voziti i zvati nekoga telefonom i menjati svoju destinaciju, a da ne sklonite ruke sa volana.

GPS Navigacija Garmin nuvi 3790T

Kalkulisanje rute je izuzetno brzo i efektivno. Samo fiksiranje GPS satelita je  dosta napredovalo u odnosu na prethotne modele Garmin GPS Navigacija. Izuzetno brz i kvalitetan hladan start, brzo fiksiranje satelita, kvalitetne glasovne komande, dobar odziv blutooth-a, izuzetne navigacione mogućnosti čine Garmin nuvi 3790T  savršenim izborom čak i za najprobirljiviljeg korisnika.

Nedostatak koji smo primetili je nedovoljno razvijena funkcija senzora ambijentalnog okruženja i postojanje onih dosadnih otisaka prstiju posle svakog dodira ovog inače ultra kvalitetnog kapacitivnog multi- touch ekrana.

Sve ove osobine Garmin GPS Navigacija Garmin nuvi 3790T  koje smo naveli i one koje nismo predstavljaju veliki napredak u odnosu na stare modele Garmin GPS Navigacija.

7 KOMENTARA

  1. […] očajno zvuči sagovorniku sa druge strane. Izuzetak su noviji modeli auto navigacija kao što su Garmin 3790 ili TomTom Go 730. Pojedini modeli Prestigio gps navigacija takođe vam mogu pružiti ugodan […]

  2. […] Navigacija Garmin nüvi 1350LMT nudi puno vrednih i kvalitetnih osobina i dolazi nam sa izuzetno povoljnom cenom. Navigacija Garmin nüvi 1350LMT  je navigacija koja spada u srednje do niže cenovne modele sa funkcijama i osobinama navigacija koje spadaju u gornju klasu kako po cenama tako i po kvalitetu. […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.