Garmin Dash Cam 10 i Garmin Dash Cam 20 su najnovije visokorezolutivne HD kamere koje se montiraju na vetrobransko staklo vašeg vozila omogućavajući vam kontinuirano snimanje svih uglova vaše drumske avanture  i to u HD formatu.

Garmin Dash Cam 10 i Garmin Dash Cam 20 koriste specifičan gravitacioni senzor koji automatski detektuje opasne događaje u vožnji kao što su naglo kočenje, blizak susret ili sudar sa drugim vozilom i automatski pokreće snimanje relevantnog video zapisa. Svaki video zapis napravljen ovim kamerama, sadrži geotag odnosno mapiran detaljan opis lokacije(geografska dužina i širina, brzina i željeno odredište puta ) na kojoj je zabeležen kao i tačno vreme incidenta.

Oba modela Garmin kamera poseduju kolor displej veličine 2.3″ i u standardnoj opremi su držač kamere i punjač. Ukoliko je punjač kamere direktno povezan na “upaljač” kamera će početi snimanje onog trenutka kada se automobil startuje.Ukoliko želite da napravite fotografije kamere možete skinuti sa držača i spremne su za akciju.

Garmin Dash Cam može kontinuirano snimati video zapise rezolucije od 1080p i 720p ili manje zahtevan  WVGA video format na internu microSDTM memorijsku karticu od 4GB. Integrisani mikrofon omogućava i beleženje audio snimaka unutar kabine vozila.

Garmin Dash Cam 10 i Garmin Dash Cam 20 će na tržištu biti dostupni krajem februara ove godine po ceni od 220$ i 240$.

Garmin Dash Cam

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.