iPhone 4S ili stara dobra GPS Navigacija

Nema sumnje da je novi iPhone 4s jedan od najlepših primeraka elektronskih uređaja današnjice. Čak i prelepi Google Nexus prema njemu izgleda dosta ružnjikavo. Nema ništa lepše nego imati iPhone 4S telefon koji ima sve funkcije  i radi sve što vam je tog trenutka potrebno. Ali ipak i posle svega iPhone 4S GPS Navigacija nije za mene. Zašto?

iPhone 4s – Sve u jednom( gps navigacija,kamera,telefon,mp3 plejer)

iPhone 4s je najmoderniji i najmoćniji uređaj današnjice. Pravi predstavnik nove tehnološke ere. Opremljen najmoćnijim funkcijama koje jedan uređaj može imati iPhone 4s je prava demonstracija tehnološke sile. Ipak iPhone 4s je za korisnike koji rade po kancelarijama i GPS navigacija ovog tehnološkog čuda im služi za pronalaženje kafića, i nalaženje sa prijateljima na pauzi za ručak u novom restoranu u kome još nisu bili.

Takođe je za one koji ne žele da posle kupovine iPhone 4s investiraju u kupovinu GPS Navigacija. Sve ovo zaista i ima smisla jer iPhone 4S nije samo telefon već je iPhone 4S mini računar,MP3 plejer, kamera i čak više nego solidna GPS Navigacija.

 

iPhone 4S nije GPS navigacija za mene
iPhone 4S

Za ljude koji svoj posao obavljaju automobilom i vezani su za teren i konstantna putovanja GPS Navigacija novog iPhone 4s neće nikako zadovoljiti njihove potrebe. Takođe ljudi koji rade grube poslove i stalno su izloženi raznoraznim opasnostima iPhone 4s neće kupiti iz straha upravo zbog njegovog nežnog i prelepog dizajna.

Ponekad su zaista uređaji koji imaju samo jednu svrhu zaista mnogo bolji od uređaja koji mogu sve. Mislite li da će jedan fotograf bilo da je profesionalac ili amater svoje fotke raditi na iPhone 4S. Sigurno neće jer iPhone 4S nije toliko dobar za to i fotograf neće dobiti finalni produkat onakav kakav on to želi. Po toj logici i svaka portabl GPS Navigacija će biti znatno bolja navigacija nego što će iPhone 4S to ikada biti.

iPhone 4S kao GPS Navigacija je dobar izbor za ljude koji nemaju potrebe da idu po raznoraznim bespućima i off road avanturama. Za one kojima GPS Navigacija služi isključivo za navođenje u nekim gradskim sredinama. Displej iPhone 4S je mali da bi nam ozbiljnije poslužio u uslovima u kojima bi morali često da konsultjemo GPS Mape navigacija.

iPhone 4S ili Garmin nuvi 3790LMT GPS Navigacija

U poređenju sa Garmin nuvi 3790LMT modelom iPhone 4S ima za čitavih 2,54cm manju dijagonalu displeja.Nikako nećete želeti da usred saobraćajnog špica, čkilite u vaš iPhone 4S, ne biste li videli malo vaše GPS Mape.  Svako ko se usudi da sa iPhone 4S ode na neko pešačenje ili na neko kampovanje u neki porilično nepoznat predeo neće sigurno dobro proći što se navigacije tiče i imaće neizdrživu želju da svoj skupo plaćeni iPhone 4S olupa o najbliži kamen.

Verujte mi ovo je istinita priča sa doduše jednim iPhone 3GS , ali situacija i zahtevnija GPS Navigacija sa iPhone4s ništa nije bolja.

I na kraju mali savet : Nabavite neki od pravih modela GPS Navigacija jer je iPhone 4S samo telefon.

3 KOMENTARA

  1. […] HTC Sensation XL se ne razlikuje od Sensation XE-a samo po veličini svojeg ekrana već i po mnogim  drugim karakteristikama. Veći je, dosta tanji i dolazi u beloj boji i sa više interne memorije. Dolazi sa WVGA (480×800 tačaka) ekranom (XE pak ima 4.3″ qHD (540×960 piksela)). Svega 9.9mm širine naspram XE-ovih 11.3mm čini ovaj uređaj puno lakšim te stane u gotovo svaki džep.  HTC je u svog novog giganta HTC Sensation XL uspeo nekako “ugurati” i 16GB interne flash memorije, dok HTC Sensation XE ima svega 4GB. Tehnički gledano, HTC Sensation XE-ova kamera može beležiti video zapise do 1080p dok je HTC Sensation XL ograničen na svega 720p. […]

  2. […] iPhone telefoni se sada mogu uspešno polu trajno otključati metodom koji koristi aktivaciju preko servera. Nova metoda otključavanja svih modela iPhone telefona je popularno nazvana SAM ili za one koje vole pune engleske nazive Subscriber Artificial Module. Da bi ste uspešno polutrajno otključali iPhone on mora biti „jailbrejkovan“ i mora imati instaliranu Cydia IOS aplikaciju. Deaktivirajte potom vaš iPhone, ubacite novu SIM karticu i pokrenite SAM. Novi iPhone unlock sistem SAM simulira proces aktivacije preko servera i u isto vreme uverava iPhone da je potpuno regularno otključan bez ikakvih dodatnih potreba i zahteva. […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.