Naučite kako da podesite Bluetooth Handsfree na iPhone 4S

Stupanjem na snagu novog zakona o bezbednosti saobraćaja, koji se barem kada je tema ovog teksta uopšte ne poštuje, postalo je vrlo važno korišćenje Bluetooth Handsfree uređaja u toku vožnje. Na svu sreću skoro svi noviji modeli vodećih proizvođača mobilnih telefona i GPS Navigacija imaju integrisani bluetooth, pa je to slučaj i sa kompanijom Apple i sa njihovim najnovijim modelom iPhone 4S.

Procedura podešavanja Bluetooth Handsfree uređaja na iPhone 4S

U sledeća četiri koraka provešćemo vas kroz jednostavnu proceduru instalacije Bluetooth Handsfree na Iphone 4S:

  1. Idite na “Početni Ekran” (“Homescreen”) vašeg iPhone 4S i odaberite “Podešavanja”(“Settings”).Zatim odaberite “General” pa  odmah i “Bluetooth” na vašem iPhone 4S. Proklizajte ekran osetljiv na dodir da bi ste postavili podešavanja Bluetooth na “ON”.
  2. Da bi ste konektovali Bluetooth Handsfree sa vašim iPhone 4s postavite ga na nekih 10-15cm od iPhone 4S. Startujte uređaj i postavite ga u mode “Otkrivanja”
  3. iPhone 4S će ubrzo pronaći i prepoznati vaš Bluetooth Handsfree uređaj. Kada iPhone 4S pronađe vaš Handsfree , odaberite ime uređaja i pritisnite  “UPARI”(“Pair”).
  4. U okviru uputstva za upotrebu vašeg Bluetooth Handsfreee uređaja sigurno će te naći četvorocifreni pass kod za uparivanje Handsfree uređaja sa iPhone 4S. Ovo je obavezno ukoliko želite da procedura konektovanja sa iPhone 4S bude uspešno završena. Kada vam iPhone 4S zatraži pass kod unesite ga tačno u iPhone 4S i pritisnite “Spoji”(Connect) ikonicu da bi ste završili proces uparivanja.

To je kompletna procedura podešavanja Bluetooth Handsfree uređaja sa iPhone 4s. Ukoliko je sve bilo uspešno sada ste spremni da se provozate sa Bluetooth Handsfree uređajem konektovanim na vaš iPhone 4S.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.