Garmin nüvi 2460LMT  je najnoviji biser iz Garmin porodice GPS Navigacija sa širokim 5“ ekranom koja će vam omogućiti da mapu vidite baš kakva i jeste. Zbog čega kupiti baš Garmin nüvi 2460LMT ?

Navigacija Garmin nuvi 2460LMT 

Da li često putujete ili samo povremeno obilazite prijatelje i rodbinu koji nisu u vašem mestu ili zemlji? Kada napokon i rešite da ih obiđete, vi ili ne znate put i kako stići do njih ili vas brine snalaženje u nepoznatom gradu ili zemlji. U svakom slučaju vama je potreban pravi i iskusan vodič koji će vas voditi na vašem putovanju. General Positioning System ili nama poznatije GPS je vaš vodič do željene destinacije.

Navigacija – Garmin nuvi 2460LMT i da li je kupiti

Upravo zbog najnovijih i izuzetno korisnih karakteristika koje je Garmin ugradio u GARMIN nuvi 2460LMT GPS Navigacije. Te karakteristike će vam upravo i pomoći na vašem putovanju i one će činiti vašu prednost na putu u odnosu na ostale vozače.

Garmin nuvi 2460LMT poseduje neke od najnovijih navigacionih funkcija na koje Garmin ponosan. To su: Glasovne komande, Doživotni update trenutnog stanja u saobraćaju, Hands free pozivi, skretanje-po-skretanje uputstva, Navođenje preko Gradskog Tranzita,Iskusnu nuRutu, Tehnologiju novih saobraćajnih trendova,Moji Trendovi,Vidi traku prenego što bude kasno i moge druge nove Garmin funkcije.

GPS TECHNO TEAM je upravo završio testiranje ovih izuzetnih GPS navigacija Garmin nuvi 2460LMT. U daljem tekstu ćemo vam preneti samo neke od karakteristika koje nas su na nas ostavile najače impresije, a ostale prepuštamo vama i vašoj mašti.
Kliknite Ovde da pronađete najbolju ponudu za kupovinu ovog novog člana porodice Garmin GPS Navigacija Garmin nuvi 2460LMT.

Navigacija Garmin nuvi 2460LMT Glavne karakteristike:

Doživotni update trenutnog stanja u saobraćaju

Samo jednim dodirom ekrana vaših Garmin nuvi 2460LMT GPS Navigacija će te zaobići saobraćajnu gužvu u špicu ili trenutni zastoj blizu vaše lokacije. Takođe će te dobiti i obaveštenja o trenutnim radovima na putu i zastojima saobraćaja. Opustite se u vožnji bez zastoja i nervoze zahvaljujući ugrađemon FM risiveru i doživotnom update trenutnog stanja u saobraćaju.

NAVIGACIJA i Garmin nuvi 2460LMT
Garmin nuvi 2460LMT

Uputstva skretanje-po-skretanje

Garmin nuvi 2460LMT navigacija ima instaliranu najnoviju verziju City Navigator NT mapa za Američko, Kanadsko, Meksičko tržište, a isto tako najnovija verzija City Navigator NT mapa je ugrađena i u modele GPS Navigacija za Evropsko tržište.

GPS Mape sadrže preko 6 miliona POI tačaka kao što su hoteli, restorani, odmorišta,benzinske stanice, zabava, kazina, istorijska mesta.Takođe mape su opremljene I ograničenjima brzina prilagođenim za svaku zemlju posebno. Garmin nuvi 2460LMT ima izuzetno intuitivan grafički interfejs sa dva vrlo prosta pitanja: Kuda Idemo? i Pogledaj mapu?

Sa lakoćom će te samo jednim dodirom ekrana upisati adresu željene destinacije i vaš put može da počne.

Glasovne komande

Garmin nuvi 2460LMT ne samo što vam govori već vas i sluša. Sa ovom novom i unapređenom karakteristikom Prepoznavanja govora Garmin nuvi 2460LMT vam omogućuje da ga kontrolišete putem vašeg glasa.

Ovako će te držati obe ruke na volanu i samo izgovorenim rečima Pronađi adresu i izgovorenom adresom magija ove navigacije počinje.

Rute

Navigacija Garmin nuvi 2460LMT  poseduje opciju Automatskog kreiranja Turn-By-Turn ruta sa glasovnim navođenjem kao i mogućnost dodavanja VIA tačke u rutu.T u je i izvanredna podrška za opcione CityExplorer rute kroz linije gradskog saobraćaja u pojedinim gradovima EU

Garmin nuvi 2460 LMT Detalji: 

• Prosečno trajanje baterije: 3.0 Sata

• Ultra-slim dizajn lako staje u džep.

• SCG Route 2.8

  • Europe 2014.40

• 5″ kolor displej.

• nuRoute tehnologija uključuje nove opcije traffic Trends i my Trends

• Bluetooth (hands-free pozivanje).

• Text-to-speech.

• Veličina displeja: 5.0 inches

• 480 x 272 pixel rezolucija displeja

• Ime Brenda : Garmin

• 5.0 inch diagonalni WQVGA kolor TFT

• Konekcija: USB, Bluetooth

• Uključuje free lifetime maps i traffic updates

 Navigacija Garmin nuvi 2460LMT – Zaključak 

Navigacija Garmin nuvi 2460LMT je reprezent izuzetno kvalitetne nove generacije Garmin GPS Navigacija za automobile.

Pored najnovijih funkcija koje su opisane o ovom tekstu u  Garmin Navigaciju nuvi 2460LMT je moguće ubaciti i najnoviju Garmin ovu GPS mapu Evrope 2014.40, koja u sebi sadrži detaljne GPS mape Srbije i Crne Gore kao i ostalih Balkanskih zemalja.

GPS Mape su izuzetno kvalitetne i usudio bih se reći najkvalitetnije, najdetaljnije i najbrže od svih prethodnih izdanja Garmin GPS Mapa i naravno u ponudi su GPS TECHNO TEAM i portala NAVIGACIJA. Navigacija Garmin nuvi 2460LMT za ono što nam nudi ima i izuzetan odnos kvalitet cena u domaćim prodavnicama od 300e-350e, a na amazon.com je 249$.

6 KOMENTARA

  1. […] glasa na skoro svim modelima Garmin Navigacija je moguća i zaista nije teško obaviti je. Moja pretpostavka je da ste već upoznati sa […]

  2. […] Garmin Mapa Srbije SCG Route 2.7 NT  sadrži detaljne rutabilne GPS mape ulica do kućnog broja u 360 gradova u Srbiji kao i detaljne grafičke prikaze popriličnog […]

  3. […] Mapa Srbije SCG Route 2.7 NT  sadrži detaljne rutabilne GPS mape ulica do kućnog broja u 360 gradova u Srbiji kao i detaljne grafičke prikaze popriličnog […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.