Navigacija Garmin nuvi 2460LMT

Navigacija Garmin nuvi 2460LMT

Garmin nüvi 2460LMT  je najnoviji biser iz Garmin porodice GPS Navigacija sa širokim 5“ ekranom koja će vam omogućiti da mapu vidite baš kakva i jeste. Zbog čega kupiti baš Garmin nüvi 2460LMT ?

Navigacija Garmin nuvi 2460LMT 

Da li često putujete ili samo povremeno obilazite prijatelje i rodbinu koji nisu u vašem mestu ili zemlji? Kada napokon i rešite da ih obiđete, vi ili ne znate put i kako stići do njih ili vas brine snalaženje u nepoznatom gradu ili zemlji. U svakom slučaju vama je potreban pravi i iskusan vodič koji će vas voditi na vašem putovanju. General Positioning System ili nama poznatije GPS je vaš vodič do željene destinacije.

Navigacija – Garmin nuvi 2460LMT i da li je kupiti

Upravo zbog najnovijih i izuzetno korisnih karakteristika koje je Garmin ugradio u GARMIN nuvi 2460LMT GPS Navigacije. Te karakteristike će vam upravo i pomoći na vašem putovanju i one će činiti vašu prednost na putu u odnosu na ostale vozače.

Garmin nuvi 2460LMT poseduje neke od najnovijih navigacionih funkcija na koje Garmin ponosan. To su: Glasovne komande, Doživotni update trenutnog stanja u saobraćaju, Hands free pozivi, skretanje-po-skretanje uputstva, Navođenje preko Gradskog Tranzita,Iskusnu nuRutu, Tehnologiju novih saobraćajnih trendova,Moji Trendovi,Vidi traku prenego što bude kasno i moge druge nove Garmin funkcije.

GPS TECHNO TEAM je upravo završio testiranje ovih izuzetnih GPS navigacija Garmin nuvi 2460LMT. U daljem tekstu ćemo vam preneti samo neke od karakteristika koje nas su na nas ostavile najače impresije, a ostale prepuštamo vama i vašoj mašti.
Kliknite Ovde da pronađete najbolju ponudu za kupovinu ovog novog člana porodice Garmin GPS Navigacija Garmin nuvi 2460LMT.

Navigacija Garmin nuvi 2460LMT Glavne karakteristike:

Doživotni update trenutnog stanja u saobraćaju

Samo jednim dodirom ekrana vaših Garmin nuvi 2460LMT GPS Navigacija će te zaobići saobraćajnu gužvu u špicu ili trenutni zastoj blizu vaše lokacije. Takođe će te dobiti i obaveštenja o trenutnim radovima na putu i zastojima saobraćaja. Opustite se u vožnji bez zastoja i nervoze zahvaljujući ugrađemon FM risiveru i doživotnom update trenutnog stanja u saobraćaju.

NAVIGACIJA i Garmin nuvi 2460LMT
Garmin nuvi 2460LMT

Uputstva skretanje-po-skretanje

Garmin nuvi 2460LMT navigacija ima instaliranu najnoviju verziju City Navigator NT mapa za Američko, Kanadsko, Meksičko tržište, a isto tako najnovija verzija City Navigator NT mapa je ugrađena i u modele GPS Navigacija za Evropsko tržište.

GPS Mape sadrže preko 6 miliona POI tačaka kao što su hoteli, restorani, odmorišta,benzinske stanice, zabava, kazina, istorijska mesta.Takođe mape su opremljene I ograničenjima brzina prilagođenim za svaku zemlju posebno. Garmin nuvi 2460LMT ima izuzetno intuitivan grafički interfejs sa dva vrlo prosta pitanja: Kuda Idemo? i Pogledaj mapu?

Sa lakoćom će te samo jednim dodirom ekrana upisati adresu željene destinacije i vaš put može da počne.

Glasovne komande

Garmin nuvi 2460LMT ne samo što vam govori već vas i sluša. Sa ovom novom i unapređenom karakteristikom Prepoznavanja govora Garmin nuvi 2460LMT vam omogućuje da ga kontrolišete putem vašeg glasa.

Ovako će te držati obe ruke na volanu i samo izgovorenim rečima Pronađi adresu i izgovorenom adresom magija ove navigacije počinje.

Rute

Navigacija Garmin nuvi 2460LMT  poseduje opciju Automatskog kreiranja Turn-By-Turn ruta sa glasovnim navođenjem kao i mogućnost dodavanja VIA tačke u rutu.T u je i izvanredna podrška za opcione CityExplorer rute kroz linije gradskog saobraćaja u pojedinim gradovima EU

Garmin nuvi 2460 LMT Detalji: 

• Prosečno trajanje baterije: 3.0 Sata

• Ultra-slim dizajn lako staje u džep.

• SCG Route 2.8

  • Europe 2014.40

• 5″ kolor displej.

• nuRoute tehnologija uključuje nove opcije traffic Trends i my Trends

• Bluetooth (hands-free pozivanje).

• Text-to-speech.

• Veličina displeja: 5.0 inches

• 480 x 272 pixel rezolucija displeja

• Ime Brenda : Garmin

• 5.0 inch diagonalni WQVGA kolor TFT

• Konekcija: USB, Bluetooth

• Uključuje free lifetime maps i traffic updates

 Navigacija Garmin nuvi 2460LMT – Zaključak 

Navigacija Garmin nuvi 2460LMT je reprezent izuzetno kvalitetne nove generacije Garmin GPS Navigacija za automobile.

Pored najnovijih funkcija koje su opisane o ovom tekstu u  Garmin Navigaciju nuvi 2460LMT je moguće ubaciti i najnoviju Garmin ovu GPS mapu Evrope 2014.40, koja u sebi sadrži detaljne GPS mape Srbije i Crne Gore kao i ostalih Balkanskih zemalja.

GPS Mape su izuzetno kvalitetne i usudio bih se reći najkvalitetnije, najdetaljnije i najbrže od svih prethodnih izdanja Garmin GPS Mapa i naravno u ponudi su GPS TECHNO TEAM i portala NAVIGACIJA. Navigacija Garmin nuvi 2460LMT za ono što nam nudi ima i izuzetan odnos kvalitet cena u domaćim prodavnicama od 300e-350e, a na amazon.com je 249$.

6 KOMENTARA

  1. […] glasa na skoro svim modelima Garmin Navigacija je moguća i zaista nije teško obaviti je. Moja pretpostavka je da ste već upoznati sa […]

  2. […] Garmin Mapa Srbije SCG Route 2.7 NT  sadrži detaljne rutabilne GPS mape ulica do kućnog broja u 360 gradova u Srbiji kao i detaljne grafičke prikaze popriličnog […]

  3. […] Mapa Srbije SCG Route 2.7 NT  sadrži detaljne rutabilne GPS mape ulica do kućnog broja u 360 gradova u Srbiji kao i detaljne grafičke prikaze popriličnog […]

Ostavi odgovor