Garmin Navigacija dēzl 560LMT

Vaša najnovija off road avantura može da počne sa novim i izuzetno moćnim modelom Garmin Navigacija dēzl 560LMTGarmin Navigacija dēzl 560LMT dizajnirana i konstruisana za profesionalne vozače (kamiondžije i vozače autobusa).  Garmin Navigacija dēzl 560LMT ima veliki, komforan i izuzetno dobro pregledan 5”(12,7cm) displej osetljiv na dodir visoke rezolucije sa jasnim i detaljnim pregledom.

Garmin Navigacija dēzl 560LMT se odlikuje jasnim, glasnim i oštrim zvukom kao i prodornim zvučnikom koji daje prirodnu i čistu boju zvuka.  Garmin Navigacija dēzl 560LMT ima eksterni video ulaz za pomoćnu kameru i moćan handsfree koga pokreće integrisani  Bluetooth® wireless system sa integrisanim mikrofonom i zvučnikom.

Garmin Navigacija Dezl560
Garmin Navigacija Dezl560

Garmin Navigacija dēzl 560LMT ima proširenu listu funkcija specifičnih za kamione, autobuse, šlepere. Sada ovaj najnoviji model Garmin GPS Navigacije dēzl 560LMT ima funkciju ograničenja brzine za kamione, kamionske POI(posebne tačke interesovanja specifične za kamiondžije i vozače autobusa ), označavanje  i izračunavanje posebnih ruta za kamione i autobuse na osnovu podešavanja gabarita, visine, težine, dužine, vrste transporta.

Ovaj model Garmin Navigacija dēzl 560LMT sem vozača kamiona i autobusa mogu koristiti i svi ostali pasionirani fanovi automobilizma i Navigacija jer je Garmin Navigacija dēzl 560LMT i napravljena za život na putu.

Garmin Navigacija dēzl 560LMT je pokrenuta odlično urađenim softverom u kome možete vršiti evidenciju potrošnje goriva, a samo snimanje informacija o trenutnoj ruti i pređenim kilometrima zaista nikada nije bilo lakše. Jednostavno se ulogujete i snimite sve podatke(potrošnja goriva, kilometraža i broj sati vožnje) koje vam ova GPS Navigacija zatraži.

Potom Garmin Navigacija dēzl 560LMT sama prati vaše vreme vožnje, kilometražu i potrošnju goriva i upozorava vas kada je vreme za odmor.  Naknadno se svi ovi izveštaji mogu i prebaciti na laptop i odštampati.

Garmin Navigacija dēzl 560LMT  i nuRoute Tehnologija

GPS Navigacije Garmin dēzl 560LMT ima ugrađenu nuRoute tehnologiju sa istorijskim saobraćajem i Trend saobraćajem. Šta to konkretno znači za nas. Trend varijanta saobraćaja automatski uči vaše trenutne saobraćajne situacije i svakodnevne trendove i na osnovu njih dobijamo bolje rutovanje i izuzetno tačno predviđanje dolaska na odredište zasnovano na tačnom vremenu u toku dana i na danima u toku nedelje.

Sa ovom opcijom MyTrend naprimer, ako sačuvate neku omiljenu destinaciju u svoje favorite će na osnovu trenutne situacije u sabraćaju znati da iddete upravo tamo čak I da mu ne kažete gde idete. Automatski će dati najbolju moguću rutu sa vremenom dolaska na vaše odredište.

Garmin Navigacija dēzl 560LMT – Najnovije GPS Mape se mogu za instalirati

Garmin Navigacija dēzl 560LMT podržava sve najnovije verzije detaljnih GARMIN mapa sa “skretanje po skretanje” sistemom. Posebno dobro je odrađena kamionska varijanta mape sa svim mogućim ograničenjima za kamione i autobuse. Dovoljno je uneti dimenzije i restrikcije težine tereta i  GPS Navigacija Garmin dēzl 560LMT će vas uspešno provesti rutom sa svim vašim zahtevima .

Najnovije GPS Mape koje možete koristiti i instalirati za  ovaj model Garmin Navigacija dēzl 560LMT su SCGRoute2.50,AdriaRoute3.30, City Navigator® NT for Europe 2012.20. Posebno treba istaći i jasno vidljiva ograničenja brzina za kamione i upozorenja na oštre krivine,jake vetrove, stanje puta i druge nepredviđene okolnosti i zabrane u saobraćaju.

Portal Navigacija toplo preporučuje ovaj novi model Garmin Navigacija dēzl 560LMT  jer će te se uz ovaj model GPS navigacije i sa svim njenim karakteristikama i osobinama zaista osećati kao King Of the Road.

8 KOMENTARA

  1. […] govori. Posebno korisna funkcija na brzim auto putevima sa više od tri trake gde će vam vaša GPS auto navigacija grafičkim prikazom pokazati pravi izlaz. Najnoviji modeli Garmin auto navigacija imaju mogućnost […]

  2. […] Za razliku od nekih drugih modela kamionska navigacija Garmin ne poseduje mogućnost puštanja MP3 muzike i video zapisa već je moguće samo pregledati slike sa memorijske kartice. Takođe Garmin kamionske navigacije nije moguće reprogramirati nekim drugim navigacionim softverom, već je moguće instaliranje najnovijih GPS Mapa. Trenutno aktuelne i najnovije GPS mape za Garmin navigacije su Europe 2013.10, SCG Route 2.6 i Adria Route 4.0. Model koji vam preporučujemo je 5 ” Garmin dezl 560LMT. […]

  3. […] navigacija namenski prave usko specijalizovane Auto navigacije za kamione i autobuse. Takva je i Garmin Dezl560 kamionska navigacija sa 5″ ekranom osetljivim na dodir. Pored velikog ekrana ova Auto […]

  4. […] MP3 muzike i video zapisa već je moguće samo pregledati slike sa memorijske kartice. Takođe Garmin kamionske navigacije nije moguće reprogramirati nekim drugim navigacionim softverom, već je moguće instaliranje […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.